Sikerrel nyitott a második KÉP A FALON kiállítás
Címlap / Kultúra / Sikerrel nyitott a második KÉP A FALON kiállítás

>

Sikerrel nyitott a második KÉP A FALON kiállítás

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-27

Október 2-án szombaton hatalmas érdeklődés mellett került sor a második KÉP A FALON kiállítás megnyitójára. A nyolcvan képet bemutató tárlatot Herczeg Zoltán divattervező nyitotta meg. A kiállítás két héten át tekinthető meg a Kertész 29 Galériában. 


Rendezvénynaptár
Az érdeklődők teljesen megtöltötték a VII. kerületi Kertész29 Galériát, amelyen a kepafalon.hu festőművészeti honlap alkotói közül tízen mutatták be alkotásaikat. A kiállítás szervezői arra törekedtek, hogy mind témában, mind technikában, mind kifejezésmódban széles spektrumában mutassák be a többezres online közösséget jellemző változatos világot.


A 950 alkotót tömörítő virtuális közösség tagjai közül ezúttal Belánszky-Demkó Beáta, Boros Andrea, Csorba Anikó, Kósa Csaba, Nagy Lajos, Nimcsevity Anna, Papp Norbert, Suhaj Zoltán, Szigeti Márta és Zerényi László kapta meg a lehetőséget a bemutatkozásra.


A 200 fős közönséget Herczeg Zoltán divattervező köszöntötte, aki megnyitóbeszédében kiemelte, hogy milyen fontos eleme a sikernek a kitartás és az eltökéltség, valamint üdvözölte azt a ritka összekötő erőt, amelyet a KÉP A FALON honlap képvisel a festőművészek között.


Példaértékű volt, hogy a megnyitóra érkezett látogatók között legalább kéttucatnyi kortárs képzőművész is megjelent jól jellemezve az összetartást, amely mozgatórugója ezen közös kiállításoknak.

A KÉP A FALON kiállítás-sorozat őszi tárlata október 16-ig, keddtől-szombatig tekinthető meg a Kertész29 Galériában.

Fotó: Búsi Sándor
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 4546 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x