Ismét szótárcsere akció a könyvtárban
Címlap / Kultúra / Ismét szótárcsere akció a könyvtárban

>

Ismét szótárcsere akció a könyvtárban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Az Akadémiai kiadó idén is megrendezi hagyományos Szótárcsere és - vásár rendezvényét, amelynek célja az, hogy korábbi angol és német, valamint a magyar szinonima szótárat a legfrissebb kiadásra cseréljék. A csere és vásár mellett számos kulturális programot is kínálnak a szervezők a könyvbarátoknak. 

A szótárcsere akció célja az, hogy az angol és német szótárak, illetve a magyar szinonimaszótár legfrissebb kiadásait forgassák a szótárhasználók. A kiadó hagyományt teremtett csereprogramjával, és az elmúlt évekhez hasonlóan idén is akár 40%-os kedvezménnyel adja a legújabb kiadásokat. Cserébe csupán azt kéri, hogy egy korábbi Akadémiai kiadású szótárat vigyenek a helyszínre a vásárlók. Az akció december 1-9. között tart.

A cserével egybekötött vásáron nemcsak az idegen nyelvet használóknak kedveznek, hanem minden könyvolvasónak. Számos kiadványukat kedvezményesen kínálják, és a Bazár szekció keretében 500 Ft-ért lehet hozzájutni egyes kötetekhez.


A helyszínül szolgáló Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban december első két napján kulturális- és szórakoztató programmal várják az érdeklődőket: a nyitórendezvényen műveltségi vetélkedő mellett a humor is szerepet kap Gundel Takács Gábor és a Dumaszínházas Kiss Ádám közreműködésével. December 2-án Novák Péter és a B-ugrók társulata szórakoztatja a jelenlévőket. Az Akadémiai Kiadó stílusosan a Szótárcsere és - vásár rendezvényét december 7-én angol és német próbanyelvvizsgával is színesíti.

Kép: piqs.de: Helvetica - Buch
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2432 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x