A Plútó - árnyékunk és komplexusaink pszichodinamikája
Címlap / Kultúra / A Plútó - árnyékunk és komplexusaink pszichodinamikája

>

A Plútó - árnyékunk és komplexusaink pszichodinamikája

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-19

Ez a könyv egy szeminárium keretein belül született. Ha az olvasásába belekezdünk, rövidesen mi is ott ülünk a hallgatók között és egy igazán érdekfeszítő előadás veszi kezdetét.  


Rendezvénynaptár

PlútóMatjaz Regovec: A Plútó – árnyékunk és komplexusaink pszichodinamikája
Matjaž Regovec szakképzett jungiánus pszichoterapeuta, okleveles pszichológiai asztrológus. Tanulmányait a világhírű és rangos londoni Pszichológiai Asztrológia Központban (CPA) folytatta, ahol az asztrológiai tudományok tanszékén (FAS) megkapta a legjobb diplomamunkának járó Margaret Hone díjat. Alapító igazgatóként 1993. óta tevékenyen vezeti saját intézetét Ljubljanában. Az Intézetben magas színvonalú lélekelemzői, pszichoterápiai és pszichológiai asztológia praxist vezet és képzéseket tart.

Egy rendkívül izgalmas könyvet tart kezében a Kedves Olvasó! Matjaž Regovec sokoldalú személyiség, aki nem csak asztrológus, hanem terapeuta is. Ez a könyv egy szeminárium keretein belül született. Ha az olvasásába belekezdünk, rövidesen mi is ott ülünk a hallgatók között és egy igazán érdekfeszítő előadás veszi kezdetét. Ez a szó, hogy előadás talán nem is a legmegfelelőbb kifejezés, inkább beszélgetés.

Mitológiáról, mélylélektanról, álmokról és természetesen elsősorban a Plútóról, Hádészról, az alvilág uráról, aki nem csak mitológiai értelemben az alvilág ura, hanem mélylélektani szempontból, lelkünk mélységeiben is ott honol, különös tekintettel az árnyékvilágunkra. Mátyás, aki Szlovéniában él, többször járt már Magyarországon és baráti beszélgetésünk kapcsán derült ki, hogy nagyon büszke a nevére. Annyira izgatja a magyarság, hogy már a nyelvünkkel is ismerkedik. Gondolatait áthatja a jungiánus szemlélet, és ezért ez a könyv egy igazi asztropszichológiai csemege
.”
Kalo Jenő asztrológus

Kiadta: Bioenergetic >> 
 

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2640 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x