Művészet és lélekgyógyítás: virtuális kiállítás Tisza...
Címlap / Kultúra / Művészet és lélekgyógyítás: virtuális kiállítás Tisza Kalmár György képeiből

>

Művészet és lélekgyógyítás: virtuális kiállítás Tisza Kalmár György képeiből

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-18

A Rádióinform honlapjáról január 13-tól elérhető Tisza Kalmár György galériája, ahol a Diszelen élő művész csakraképei, lélek-festményei láthatók. Az alkotások különlegessége: a színek rezgéstartományai pozitív hatást fejtenek ki a szemlélőre, beindítva az öngyógyító mechanizmusokat. 

 

Rendezvénynaptár
A lélek festője, Tisza-Kalmár György élete során csaknem negyven évet a festészet és több mint húsz évet a természetes gyógymódok tanulmányozásával töltött el. Ennek eredményeként születtek meg a Csakraképek. Az egy személyben festőművész és természetgyógyász szerint a lélekgyógyítás egyik legfontosabb eszköze a művészet.
Az intuitív módon készített, tudatos színhasználattal alkotott festmények a csakrák stimulálásának egyik leghatásosabb formája.


A Színcsokor csakraterápia egy sajátos, általa kidolgozott egyéni módszer. Az eredményes kezelések után az egészség megőrzése egyszerű, hatásos és természetes módon
történik. A módszer az első halláskor egyszerűnek és épp ezért hihetetlennek is tűnik.Egészségtámogató, harmonizáló hatásukat személyre szabottan is megtapasztalhatják az érdeklődők a művész budapesti és vidéki tanfolyamain.


A művésszel készült interjú meghallgatható itt >>

Galéria >>

 
 
[ 4682 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 72
 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x