Művészet és lélekgyógyítás: virtuális kiállítás Tisza...
Címlap / Kultúra / Művészet és lélekgyógyítás: virtuális kiállítás Tisza Kalmár György képeiből

>

Művészet és lélekgyógyítás: virtuális kiállítás Tisza Kalmár György képeiből

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-17

A Rádióinform honlapjáról január 13-tól elérhető Tisza Kalmár György galériája, ahol a Diszelen élő művész csakraképei, lélek-festményei láthatók. Az alkotások különlegessége: a színek rezgéstartományai pozitív hatást fejtenek ki a szemlélőre, beindítva az öngyógyító mechanizmusokat. 


Rendezvénynaptár
A lélek festője, Tisza-Kalmár György élete során csaknem negyven évet a festészet és több mint húsz évet a természetes gyógymódok tanulmányozásával töltött el. Ennek eredményeként születtek meg a Csakraképek. Az egy személyben festőművész és természetgyógyász szerint a lélekgyógyítás egyik legfontosabb eszköze a művészet.
Az intuitív módon készített, tudatos színhasználattal alkotott festmények a csakrák stimulálásának egyik leghatásosabb formája.


A Színcsokor csakraterápia egy sajátos, általa kidolgozott egyéni módszer. Az eredményes kezelések után az egészség megőrzése egyszerű, hatásos és természetes módon
történik. A módszer az első halláskor egyszerűnek és épp ezért hihetetlennek is tűnik.Egészségtámogató, harmonizáló hatásukat személyre szabottan is megtapasztalhatják az érdeklődők a művész budapesti és vidéki tanfolyamain.


A művésszel készült interjú meghallgatható itt >>

Galéria >>
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 5044 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x