Folytatódik a Kép a falon
hirdetés
Címlap / Kultúra / Folytatódik a Kép a falon

>

Folytatódik a Kép a falon

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-19

Ismét tíz művész mutatkozik be a Kertész29 Galériában, akik között az összekötőkapocs a KÉP A FALON festőművészeti portál. 


Rendezvénynaptár
Furcsa utat járnak be a KÉP A FALON kiállítás-sorozatban részt vevő alkotók munkái. Miután megszületnek, digitális képkockák formájában megjelenek az online felületeken, hogy aztán ismét testet öltve a falakra kerüljenek, ahol fizikai valójukban is megtekinthetőkké válnak. Ugyanilyen utat járnak be a legnagyobb hazai online festőművészeti közösség tagjai is, ahol a virtuális ismeretségek válnak valós barátságokká.

Horváth Péter

Idén márciusra a kiállítás-sorozat a negyedik állomásához érkezett, amely nyolc hónap alatt már a negyedik alkalom, újra és újra megszólítva a festészet iránt fogékony közönséget. A szervezők célja, hogy a kiállítások alakalmával olyan művészek kapják meg a lehetőséget, akik tehetségükkel, személyiségükkel és alkotásaik magas színvonalával tovább öregbítik a közösség hírnevét.

Dencs Zsanett

Természetesen a sokszínűség és a számtalan megfogalmazás, - amelyek mind az alapanyagok használatában, mind a témák változatosságában megmutatkozik - jellemzője egy ezer fős alkotó közösségnek, így a művészek meghívásánál ez is szempont: átfogó képet adni a honlap felhasználóit jellemző változatos világról. A tapasztalt és elismert festőművészek mellett fiatal tehetségek is bemutatkoznak a kiállításon, így alkotva egészet.

Kárpáti József

Ebbe a színes világba várják az érdeklődőket 2011. március 26-án 18 órára a budapesti Kertész29 Galériába tartandó megnyitóra, ahol Deák Zoltán, Dencs Zsanett, Horváth Péter, Kagyerják Attila Tamás, Kárpáti József, Keszeg Valéria, Koday László, Sinka József, Szokodi Veronika és Vámosi Tamás 80 alkotása kerül a falakra.

Vámosi Tamás

További információ: www.kepafalon.hu
www.facebook.com/kepafalon 
 
[ 5281 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x