William és Kate - a tündérmese valóra válik
Címlap / Kultúra / William és Kate - a tündérmese valóra válik

>

William és Kate - a tündérmese valóra válik

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-07

Ki lesz a Brit Birodalom királynéja? II. Erzsébet már nyolcvanöt éves, nem tudjuk, hogy fia, Károly (Charles) lesz-e a király, de Vilmos herceg most Anglia reménye. A birodalom figyeli a királyi hercegek minden lépését, akik édesanyjuk, Diana hercegnő szépségét és érzékenységét örökölték, de mint a Brit Hadsereg tisztjei szolgálják hazájukat. 

 

Más szempontból pedig fiatalok, szexisek, szenvedélyesek. Vilmos (William) herceg és Katherine Middleton egyetemi bulikba jártak, hajnalig táncoltak (mint egykor Diana), Kate átlátszó ruháját észbontónak nevezte Vilmos – vagyis igazi érzéki szerelem köti össze őket. Kate szépsége az angolok szemében állja az összehasonlítást Dianával, sőt maga a királynő is nagyon megszerette, végül is megkapta Diana ékszereit is.

Kate modern hölgy, az egyetemen ismerkedett meg Vilmossal, évek óta a világ mosolya kíséri figyelemmel Kate és William szerelmét. Ők is mosolyognak a képeken, pillantásuk összekapcsolódik, olyanok, mint a tündérmesék szerelmespárja. Máig is élnek... vagyis örökké... Diana mellett lesz a helyük az emberek szívében, mivel ő a Szívek Királynője akart lenni. William is meglátogatja a kórházakban a beteg gyerekeket, ölbe veszi az árvákat, a legszegényebbeket. Ilyen szerelemről álmodunk mindnyájan. Tanult katona és jólelkű férfi az ideál.Ez egy klasszikus mese, mégis modern
. Az egyik fél a legmagasabb körökből származik, a másik pedig – mint egy Hamupipőke – polgári szülők gyermeke, aki otthonról jó nevelést kapott, tanult ember, egyszerű modern nő, aki maga teremtette meg egzisztenciáját.

A családok
Kate édesanyja, Carole, régebben légikisasszony volt. Apja, Michael pilóta, jelenleg gyerekjátékokkal kereskedik az interneten Bachleburyben. Kate a három leányuk közül a legidősebb, az elegáns Marlborough College-ban végzett Wiltshire-ben, tehetségesnek, népszerűnek tartották.

Kate előzőleg a divatszakmában dolgozott, az egyetemen ismerte meg a herceg, azonnal megszerette, de időt akart adni neki, hogy pontosan megismerje a rá váró nehézségeket. Kate jó tanítványnak bizonyult, kitartott William mellett, és 2005-ben Svájcban Charles herceg jelenlétében egy sítúrán eljegyezték egymást.

William, Anglia leendő királya a Szent András Egyetemen tanult. A házasságról nagyon rossz véleménye volt szülei példája nyomán. Sose gondolta, hogy valaha megnősül. Aztán Kate képét nem tudta kitörölni gondolataiból. Amikor 22 éves korában Kenyába utazott, már vitte magával édesanyja 18 karátos gyémánt-zafír gyűrűjét. Ezzel jegyezte el Kate-t, s ez a legfontosabb esemény Diana halála és Charles esküvője óta az angol királyi családban a világ érdeklődésének középpontjában.


Előkészületek

A világ legmagasabb személyei kaptak meghívást az esküvőre, de az utca népe is lázban ég az előkészületektől. Ruhákat készítenek, próbálnak, menüket terveznek, a vendégek listája szerint programozzák  idejüket a vezető politikusok. Megvolt az első közös tévéinterjú, ahol William humorizált, Kate pedig nagyon boldogan nyilatkozott. Azt mondták, hogy a monarchia minden családjának igyekszenek átsugározni a személyes boldogságukat.

William, mint pilóta tiszt, vállalja a kötelességekkel teli élet minden szabályát. Észak-Walesben fognak élni, ahol a herceg eddigi hivatásához híven a Royal Air Force kötelékében helikoptert vezet. Házaséletüket nem kívánják megosztani az érdeklődőkkel, nem akarnak a tévében szerepelni, mint annak idején Diana, hiszen nem felejtik, hogy a paparazzik kíváncsisága vezette őt a halálba.

A királynő is helyesli szándékukat, hogy távol tartsák magukat a kíváncsi szemektől: maga oktatta ki Kate-t a rá váró feladatokra. Inkább a karitász munkájában dolgoznak együtt, céljuk, hogy a legszegényebbek sorsán változtassanak.

Dobosy Ildikó

Kép: piqs.de: ja-boss - Hochzeit

 
 
[ 5309 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x