Bestiárium kiállítás a Jászi Galériában
hirdetés
Címlap / Kultúra / Bestiárium kiállítás a Jászi Galériában

>

Bestiárium kiállítás a Jászi Galériában

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-18

A Jászi Galéria soron következő kollektív tárlatán létező és a legendák világába vesző lények jelennek meg: valóságosak és mesebeliek, olykor játékosan kedvesek, szelídek és barátságosak, máskor félelmet keltők, riasztók. A kiállítást 2011. március 26-án 18 órakor Csányi Vilmos etológus nyitja meg. 


Rendezvénynaptár
A Jászi Galéria soron következő kollektív tárlatán létező és a legendák világába vesző lények jelennek meg: valóságosak és mesebeliek, olykor játékosan kedvesek, szelídek és barátságosak, máskor félelmet keltők, riasztók. E kiállításon az állatoké a főszerep: a Noé bárkájába terelteké, a szűkös térbe összeszorultaké, vagy éppen azoké, akiknek a legendás építményben már nem jutott hely. Utóbbiak alakját a ki tudhatná honnan, de mind újra felfakadó, magáról hírt adó képzelet, vagy a kollektív tudattalan őrzi. Tetszen bármennyire is különlegesnek, rendkívülinek vagy éppen mindennapinak, szokványosnak az állatsereglet: az alkalmi Bestiárium olyan szemlélhető képes tárrá válik, amelyben az állatok mindig hordoznak valamilyen utalást az emberire, a humán világra.


Dienes Gábor - Farkas

A kiállítást 2011. március 26-án 18 órakor Csányi Vilmos etológus nyitja meg.


A kiállítás 2011. április 27-ig  ingyenesen látogatható.


Galambos Tamás - Svarz

Kiállító művészek: Artner Margit, Balla Margit, Berki Viola, Dienes Gábor, Domokos Géza, Egresi Zsuzsa, Engel Tevan István, Feledy Gyula, Földi Péter, Galambos Tamás, Gábor Marianne, Gerlóczy Gábor, Gross Arnold, El Kazovszkij, Gyulai Líviusz, Kass János, Kondor Béla, Kovács Tamás, Láng Rudolf, Lehel István, Molnár C. Pál, Mühlbeck Károly, Orosz István, Perei Zoltán, Rabóczky Judit, Rippl -Rónai József, Somos Miklós, Szabó Vladimir, Szalay Lajos, Szántó Piroska, Szemethy Imre, Szladovics Gusztáv Vilmos, Takáts Márton, Tóth Menyhért, Verebics Ágnes, Veress Pál, Véssey Gábor, Victor Vasarely


Victor Vasarely - Zebrák

A kiállításon a Váci Utcai Ének–Zenei Általános Iskola diákjainak rajzait is bemutatják.

Jászi Galéria, 1056 Budapest, Irányi u.12.(Váci utca sarok)

Web: www.jaszigaleria.hu 
 
[ 4627 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x