Demjén, Somló, Charlie és a Prognózis közösen oltják a...
Címlap / Kultúra / Demjén, Somló, Charlie és a Prognózis közösen oltják a tüzet a Symában

>

Demjén, Somló, Charlie és a Prognózis közösen oltják a tüzet a Symában

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-09-26

Egy új, életmentő védelmi rendszer hazai meghonosítása, és a lakástüzek károsultjainak, sérültjeinek megsegítése a célja a kétnapos, nagyszabású koncertsorozatnak. 

 

Rendezvénynaptár
Ennyi sztár egy helyen, egymást követően a színpadon már önmagában is szenzáció, de ha ezek a neves énekesek, zenekarok közösen vállalják a fellépést egy nemes célért, biztosak lehetünk abban, hogy a kétnapos esemény igazán különleges lesz.

A kétnapos koncertsorozaton a rajongók igazi zenetörténeti események részesei lehetnek, hiszen a húsz éves XL Sisters itt ünnepli meg ezt a neves évfordulót, amelyre összeáll a legendás páros, Demeter György és a kifejezetten erre a koncertre, az Egyesült Államokból hazatérő Vértes Attila. Ugyancsak a tengerentúlról, tíz napos közös turnéjukból jönnek haza a tervezettnél korábban Charlie és Somló Tamás is. A Prognózis zenekar is ekkorra időzítette 30 éves jubileumi koncertjét, ahol Vörös István és a zenekara eljátssza az elmúlt évtizedek legismertebb slágereit.

Az Esély a lángok között Alapítvány fesztiválján a neves előadók egy most induló hazai védelmi program mellett állnak ki. E program ifjúságneveléssel és eddig nem alkalmazott technikai módszerek segítségével emberek életét mentheti meg a jövőben. Az alapítvány egy új, életmentő védelmi rendszer hazai meghonosítását  valamint a lakástüzek károsultjainak, sérültjeinek megsegítését tűzte ki célul. Az Esély a lángok között Alapítvány munkatársai jövőbeni munkájuk révén azt szeretnék elérni, hogy, egy esetleges vészhelyzetből, tűzesetből mindenki biztonságosan, sérülés nélkül menekülhessen meg.


Esély a lángok között koncertsorozat
Időpont és helyszín:

2011. április 29-30.
SYMA Csarnok
 
Fellépők:
Demjén Ferenc, Somló Tamás, Charlie, Prognózis, XL Sisters, Belmondo,
Alma együttes, Egyházi Géza, Sánta László, Vágó Zsuzsi és a Musicalitas társulata


 
 
[ 1775 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x