Újra levegőben a repülő kutyák
Címlap / Kultúra / Újra levegőben a repülő kutyák

Újra levegőben a repülő kutyák

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-01-20

Idén először a június 18-19-i hétvégén mérkőznek meg a levegőben frizbiző kutyák Budapesten, a Gyerek Szigeten. A cél, hogy a játék során egy korong se érjen földet, a legügyesebb kedvenc pedig elnyeri a Dog Chow Disc Cup Európa-bajnoki címet.  

 

Rendezvénynaptár
A kutya frizbi versenyek idei első fontos állomása június 18-19-én, a Telekom Gyerek Szigeten lesz, ahol a sportos kutyák izgalmas távolsági és akrobatikus gyakorlatokkal is várják a látogatókat. A nemzetközi mezőnyben számos sikeres magyar sportoló is összeméri tudását – világcsúcstartók, Európa-bajnokok versenyeznek majd a hétvégi kupán.

Idén is indul az éremért Zsizsik, a magyar pumi, aki tavaly a legnagyobb amerikai világversenyen az előkelő hatodik helyen végzett. A kutyás frizbi sztárjai mellett természetesen a kezdők is helyet kapnak - a legfiatalabb gazdi még három éves sincs!


A hétvégén két versenyszámban mérkőznek meg kutyák és gazdáik. A távolsági frizbi lényege, hogy az eldobott korongot a kutya még a levegőben kapja el, és azzal minél gyorsabban szaladjon vissza a gazdájához. A szabadstílus versenyszámban a két- és négylábú versenyzők zenére adnak elő ötletes koreográfiát öt koronggal, ahol nem csak a gyorsaság, de az ügyesség is számít. A műsorszámokat többek között az ötszörös világbajnok, világcsúcstartó Chuck Middleton (USA) bíró értékeli majd, a műsorvezető pedig Ábel Anita lesz.

A lendületes futamok mellett számos program vár még kicsiket és nagyokat egyaránt. Kutyás ügyességi verseny és kézműves programok színesítik a kétnapos Dog Chow Disc Cup bajnokságot. A négylábúak a hétvégén nem csak a korongot kergetik, de engedelmességi bemutatót is tartanak, sőt, kacsát is terelnek majd a szigeten!A hétvége önfeledt kikapcsolódást és szórakozást ígér nemcsak a kutyák és a kutyás sportok szerelmeseinek, hanem az egész családnak is. Keresd idén is a repülő kutyákat a Hajógyári Szigeten!

További információ:
Dog Chow Facebook: http://www.facebook.com/DogChowDiscCup?sk=app_169636556420716
Flydogs.hu: http://skyhoundzec2011.flydogs.hu/entry.htm

 
 
[ 3790 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x