Nemzetközi kiállítás a rákosokért
Címlap / Kultúra / Nemzetközi kiállítás a rákosokért

>

Nemzetközi kiállítás a rákosokért

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-30

A Kertész29 Galéria adott otthont egy internetes közösségi oldalon szerveződő nemzetközi csoportos kiállításnak, a Gathering of artists in Europe-nak. A befolyt összeget a Nemzetközi Rákellenes Egyesület kapja. 

 

A "Gathering of Artists in Europe" (weboldal: https://sites.google.com/site/gatheringofartistsineurope/ ahol a képeket is meg lehet vásárolni) nevű nemzetközi képzőművész csoport 2011. január 5.-én indult útnak.
A csoportot egy angliai és egy portugál festőművész találta ki, akik az interneten keresztül elindították a folyamatot, melynek lényege, hogy művészek különböző európai országokból kapcsolatot teremtsenek egymással azzal a céllal, hogy kiállításokat szervezzenek tagjaiknak.A tárlat egy jótékonysági rendezvény. A képek az interneten keresztül vásárolhatók meg
a művészektől és az így befolyt összeget, valamint az el nem kelt képeket a csoport felajánlja a UICC (Union of International Cancer Control) Nemzetközi Rákellenes Egyesületnek.


A kiállításra több, mint 30 művész küldi el egy-egy festményét többek között Hollandiából, Franciaországból, Portugáliából, Nagy-Britanniából, Ukrajnából, Macedóniából, Görögországból, de csatlakoztak Tunéziából is.A kiállítás megtekinthető 2011. június 11-től 2011. június 24-ig keddtől- péntekig
11:00- 18:00-ig és szombaton 12:00- 18:00-ig.


 
 
[ 2415 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x