7 fontos tárgy az élményteli nyarakhoz
Címlap / Kultúra / 7 fontos tárgy az élményteli nyarakhoz

>

7 fontos tárgy az élményteli nyarakhoz

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Fesztivál? Kirándulás? Egyszerű kiruccanás a haverokkal? Családi összejövetel? 7 tárgy, amit jó, ha a te szekrényed is rejt ilyenkor nyáron! 

1. Sátor
Ha szólózol, ha sokat jársz vele, akkor elég az egyszemélyes – amiben azért ketten is össze lehet bújni. Kerüld a nehéz, régi, nagy családi sátrakat, ha nem hetekig kempingeztek. Inkább két könnyűt érdemes vinni, amit egyszerű felállítani – akár egy mozdulattal. A használat gyakoriságától függően akár már 2-3 ezer Forinttól kaphatók ilyen sátrak.



2. Hálózsák

Nyárra nem kell nagyon meleg, inkább a vízhatlan és a mosható termékekre koncentrálj! A cuki divatos holmik helyett vegyél inkább egy tartós, strapabíró darabot, amit évekig használhatsz.


3. Függőágy

A fesztiválokon is gyakran látni már függőágyakat két fa, vagy oszlopok közé feszítve. Nem rúgják le a fejedet, nem poroznak össze és nem kell egy fülledt sátorban aludnod, ha van függőágyad. A kertben is jól használhatod, nemcsak fesztiválon, vagy kiránduláson – bármikor szunyókálhatsz benne délután, vagy alhatsz benne éjjel.



4. Hátizsák

A méret és a forma kiválasztásában kérj segítséget a szakértőktől. Nincs annál rosszabb, mint amikor egy nem megfelelő méretű zsákkal szenvedsz végig egy utat.



5. „Olcsóbbik” telcsi

A nyarakra, strandra, esti bulikra ajánlják, hogy egy feltöltő kártyás, olcsóbb fajta telefonnal túrázz, bulizz, fesztiválozz, ne a minden telefonszámodat rejtő csodamasinával. Ha ezt az olcsó telefont ellopnák, nem fájna annyira, mintha a rendes telefonodat vesztenéd el.



6. Fényvédelem (Kalap, naptej, szemüveg)

Ma már nincs nyári program UV-riasztás nélkül. Mindenképp készülj fel napszemüveggel – amelynek rendes UV-szűrője van – minőségi naptejekkel és olyan sapkával, kalappal, ami az eseményhez illik.



7. Kulacs

A folyadékfogyasztást sem lehet elégszer hangsúlyozni. A 1,5 literes, akár termoszként is funkcionáló kulacsokat többször is meg lehet tölteni, vigyünk mindig magunkkal friss vizet, vagy könnyű teát. Ez praktikusabb és környezetkímélőbb, mint az egyszer használatos üvegek.


Te milyen tárgy nélkül nem indulsz útnak? Oszd meg velünk itt vagy a Facebookon >>


www.morguefile.com
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3370 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x