Kié lesz Magyarország legszebb keze?
Címlap / Kultúra / Kié lesz Magyarország legszebb keze?

>

Kié lesz Magyarország legszebb keze?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Chili paprikával, párbajtőrrel, fuvolával és más jellegzetes tárgyakkal fényképezte ismert nők kezeit Magyarország egyik legismertebb fotósa, Nánási Pál. A művészi képek szeptemberben láthatóak a Westend bevásárlóközpontban. A tíz elragadó fotó lehet az ihletője a Tündérszép kezek szépségverseny résztvevői számára. A verseny szeptember 8-án indul és győztese félmillió forintért válogathat majd ékszereket magának. 

Tíz jól ismert, sikeres nő: Demcsák Zsuzsa, Harcsa Veronika, Horgas Eszter, Igaly Diána, Karafiáth Orsolya, Keleti Andrea, Mautner Zsófia, Nagy Tímea, Rácz Zsuzsa és Tóth Bori kezéről készült fotókból nyílt kiállítás, amely szeptember végéig tekinthető meg a Westend bevásárlóközpont galériájában. Nánási Pál hírességek kezeiről készült képei azt mutatják meg, hogy az ápolt kéz a női szépség egyik megtestesítője.


Egy-egy jellemző tárgy, eszköz jelenik meg a képeken a téma: az ápolt és gyönyörű kezek díszleteként. Demcsák Zsuzsa egy mappán nyugtatja kezeit, Horgas Eszter fuvolával, Igaly Diána puskával, Harcsa Veronika mikrofonnal, Karafiáth Orsolya kézírásos notesszel, Nagy Tímea párbajtőrrel, Mautner Zsófia chili paprikával, Kelezi Andrea pedig táncmozdulat közben látható a fotókon.


A kiállítás megnyitóján jelentették be a Tündérszép kezek szépségversenyt is. 2011. szeptember 8. és október 20. között a www.tunderszepkezek.hu weboldalra tölthetik fel fotóikat azok a hölgyek, akik büszkék a kezeikre. A honlapra látogatók szeptember 29. és október 20. között szavazhatnak a képekre, és a szavazás ideje alatt legtöbb voksot kapott 10 versenyző közül a szépségverseny zsűrije – Réz András esztéta, Rötzer Éva kéz-és lábápoló szakértő és szakoktató, valamint Jaksity Kata műsorvezető – választja majd ki a legszebb kezet, amelynek tulajdonosa a cím mellé félmillió forintos ékszervásárlási utalványt kap.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 4402 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x