Újra támad a Tigris
Címlap / Kultúra / Újra támad a Tigris

>

Újra támad a Tigris

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-25

2012-re mindössze fél tucat koncertet tervezve, de újra összeáll a Tigris. Az eredeti - Copy Cont sem nélkülözõ - felállásban újraéledő csapat jelenleg egy vadonatúj EP-n dolgozik, amit januárra ígér. 

 

A szolnoki punk-rock reggae csapat, a Tigris 2 éve szüntette be a munkát egy-egy teltházas szolnoki és budapesti koncerttel, és idén a tagok úgy döntöttek, hogy újra írnak pár dalt közösen. A Copy Cont is tagjai között tudó banda jelenleg is a stúdió mélyén tevékenykedik, munkájuk gyümölcsét pedig Tigris – 2012 Maxi címen tölthetjük le a webrõl jövõ januárban – mindhárom dalt teljesen ingyen.


2008-as megszûnésekor már országosan is népszerû banda az elsõ korszakában mindössze egy nagylemezt és egy maxit jelentetett meg, s most - újraéledésük hajnalán - 3 új számmal rukkolnak elõ. A csapat az eredeti felállásban dolgozik, és most is minden adott lesz ahhoz, ami a Tigrist ismertté és elismertté tette: a hazai színtéren teljesen egyedi módon keverik a lazább és keményebb stílusokat. Lendületes, feszes zene, dallamos refrének sok vokállal, dancehall, reggae, punk/rock-riffek és ugye a szövegek: a mûfajnak megfelelõen zöldek, és füstösek

A csapatot az energikus élõ elõadásmód keresett fesztiválfellépõvé tette, és ha sikerül összeegyeztetni a tagok elfoglaltságait akkor várhatóan évente 5-6 alkalommal az új dalokkal is színpadra állnak majd.

TIGRIS a Facebook-on: www.facebook.com/TIGRIS.Zenekar

 
 
[ 2172 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x