HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-06-22
Címlap / Kultúra / Megmarad a Krisna-hívők egyházi státusa

Megmarad a Krisna-hívők egyházi státusa

Forrás: krisna.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-06-22

A Krisna-völgyi búcsú médiatámogatójaként örömmel adjuk hírül, hogy a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége az Országgyűlés döntése nyomán megtartja egyházi státusát. 

 

A Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége (MKTHK) üdvözli az Országgyűlés döntését, amely szerint a világvallások hazai képviselőivel és világszerte elismert protestáns egyházakkal kibővítette az elismert egyházak körét. Az MKTHK fontosnak tartja, hogy hosszú hónapok bizonytalansága után immáron további 18 közösség tud teljes erővel koncentrálni valódi feladatára, a társadalom hitéleti, közösségteremtő, az oktatási és a karitatív munkával való szolgálatára, melyekre – a gazdasági válság hatásának is tulajdoníthatóan - egyre növekvő igény mutatkozik.

Az MKTHK egyházi státusának megőrzése megnyugtatást jelent nem csak a több tízezres hazai Krisna-hívő tábornak, hanem a nemzetközi hindu szervezetek, az indiai kormány, valamint a hindu kultúra egyéb jeles képviselői számára is.


Az MKTHK sajnálattal és értetlenséggel fogadta azonban, hogy olyan jelentős hazai közösségek nem kaptak automatikus bejegyzést, amelyek az új vallásügyi törvénynek formailag teljes mértékben megfelelnek, s akik hasznosságukat évtizedek óta bizonyították. A Krisna-közösség bízik benne, hogy a Magyar Parlament ezt a helyzetet hamarosan orvosolni fogja.


www.krisna.hu

 
 
[2365]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x