Vigyázz, lépcső! Villámkoncert a Szépművészetinél
Címlap / Kultúra / Vigyázz, lépcső! Villámkoncert a Szépművészetinél

>

Vigyázz, lépcső! Villámkoncert a Szépművészetinél

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-07-25

Ha képben vagy és képbe is akarsz kerülni, feltétlenül gyere el június 16-án, szombaton este 6 órára a Szépművészeti Múzeumhoz, és hallgasd meg a Budapesti Fesztiválzenekar történetének legrövidebb - ingyenes - koncertjét! 


Rendezvénynaptár
Az idei Múzeumok Éjszakájának nyitóeseményén Fischer Iván és együttese a helyszínhez és a múzeumi éjszaka egészéhez illő módon, stílszerűen Muszorgszkij népszerű műve, az Egy kiállítás képei utolsó két tételét játssza majd – egy mindössze negyedórás koncert keretében.


Légy együtt a Szépművészeti lépcsőjén a BFZ-vel, légy részese az egyszeri és megismételhetetlen művészi és közösségi élménynek! Hiszen a koncerten nemcsak meghallgathatod a Baba Jaga kunyhója és A kijevi nagykapu című tételeket, de eközben magad is egy nagy csoportkép szereplőjévé válhatsz, ugyanis egy speciális fényképezőgéppel nagyfelbontású fotó készül majd a közönségről.

Ha rajta leszel a közös fotón, amely a Szépművészeti lépcsősorának legtetejéről készül, nem csupán tárgyi emléked lesz a villámkoncertről, de akár még nyerhetsz is az arcoddal. A fotó ugyanis felkerül majd a BFZ Facebook-oldalára, s akik a képen felismerik önmagukat, kis szerencsével BFZ-koncertjegyeket és más értékes ajándékokat is nyerhetnek.

 
Légy ott június 16-án, szombaton pontban este 6-kor a Szépművészeti lépcsőjén!

 
Légy (a) képben!

www.bfz.hu
facebook.com/bfz.hu
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2029 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x