Új online könyváruház állatbarátoknak - nyitási akció!...
Címlap / Kultúra / Új online könyváruház állatbarátoknak - nyitási akció!

>

Új online könyváruház állatbarátoknak - nyitási akció!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-20

A Felelős Állatbarátok Közhasznú Egyesületének (FÁBE) honlapján, a www.hazikedvencek.hu oldalon online könyváruház nyílt, ahol az állatbarátok kedvükre válogathatnak a különféle állatos témájú könyvek között. A vásárlók a non profit egyesület programjainak megvalósítását és ismeretterjesztő kiadványok készítését is támogatják vásárlásaikkal. Most rendkívüli nyitóakcióval várják a látogatókat. 

 

A www.hazikedvencek.hu 2000 óta a felelős állatbarátok egyik kedvelt honlapja, ahol az érdeklődők megtalálhatják a legnépszerűbb házi kedvencek tartásával kapcsolatos hasznos tudnivalókat, tanácsokat és érdekességeket.


Az FÁBE többek között a FEDIAF által „Európa legjobb óvodásoknak szóló preventív anyagá”-nak megválasztott Frakk program kidolgozójaként óvodákba juttatja el azt az ismeretanyagot, amely a kutyatámadások elkerüléséhez szükséges információkat tartalmazza. Az ingyenes módszertani füzet által a kisgyerekek játékos formában sajátíthatják el azokat a tudnivalókat, amelyek segítik majd őket abban, hogy felismerjék a kutyákkal kapcsolatos veszélyhelyzeteket és lehetőség szerint elkerüljék azokat (www.nemharapok.hu). Ennek a programnak a minél szélesebb körű népszerűsítését segíti elő, aki a honlapon keresztül vásárol könyvet.

A kínálatban a FÁBE saját kiadású könyvei és a Cser kiadó állatos témájú könyvei akár 40%-os kedvezménnyel vásárolhatók meg a nyitóakció ideje alatt. A kínálatban a hazai könyvkiadás szinte minden arra érdemes állatos témájú könyve megtalálható.

Kép: www.freedigitalphotos.net
 
 
[ 2431 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x