Bear Grylls: Tűzön-vízen át!
Címlap / Kultúra / Bear Grylls: Tűzön-vízen át!

>

Bear Grylls: Tűzön-vízen át!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-06

Már kapható Bear Grylls önéletrajzi kötete, amiből kiderül, hogyan élt túl a vakmerő ex-katona többek között egy sziklaomlást, egy háromszoros gerinctörést és egy kígyómarást, de az is, hogyan egyensúlyoz extrém kalandjai és családi élete között. 

 

„Nem ismerek senkit, aki úgy képes dacolni a veszéllyel és legyőzni az akadályokat, mint Bear Grylls.” (Guthrie tábornok, a Különleges Légi Alakulat vezérezredese)

Bear Gryllst bizonyára senkinek nem kell bemutatni: mindenki hallott már a tévésorozatok vakmerő hőséről. November elején azonban végre magyarul is megjelent élettörténetét feldolgozó könyve, a Tűzön-vízen át!, amelyből első kézből ismerhetjük meg az igazi Bear Gryllst: elképesztő kalandjait, családi hátterét és különleges, figyelemreméltó egyéniségét.

Bear komoly erőfeszítések árán felvételt nyert a Különleges Légi Alakulat (Special Air Service) tartalékos állományába, majd egy ejtőernyős baleset során háromszoros gerinctörést szenvedett. Leszerelték, ám ennek ellenére tizennyolc hónappal később, alig huszonhárom évesen megmászta az Everestet – ahová egyébként még visszatért, mert motoros siklóernyővel is át akart repülni a hegycsúcs fölött…


Igen, Bear mindig is a kihívásokat kereste! Ő volt például az is, aki felfújható csónakban átszelte a jeges észak-atlanti-óceánt, a világ különböző pontjain túlélt egy szikla- és egy tárnaomlást, megszelídített egy tigriscápát és egy sósvízi krokodilt, elveszítette egyik ujjának felét a vietnami dzsungelben, sőt Borneón felépült egy veszedelmes kígyómarásból is.

Izgalomban most sem szenved majd hiányt az olvasó, ha a kezébe veszi Bear Grylls Tűzön-vízen át! című önéletrajzi kötetét. Ám érdekfeszítő kalandjai mellett ezúttal önmagát is bemutatja: könyvében őszintén vall arról, hogyan egyensúlyoz a családja és az extrém dolgok iránti olthatatlan vonzalma között; hogyan birkózik meg a sikereivel és a kudarcaival, és egyáltalán, saját hírnevével.

Kiadja: a Jaffa Kiadó

 
 
[ 2961 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x