Molnár Rita: Egy ágyban az árnyékoddal
Címlap / Kultúra / Molnár Rita: Egy ágyban az árnyékoddal

>

Molnár Rita: Egy ágyban az árnyékoddal

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-08

Pokol vagy Mennyország a párkapcsolatok világa? Hogyan lehet a viszonyainkon javítani? Párkapcsolati tipológia Molnár Ritától, A tükör című sikerkötet szerzőjétől. 

 

Párkapcsolat. Időtlen téma. Mindenkinek vagy volt, vagy van, vagy lesz, vagy szeretne. Ahogy az is örök kérdés: Összeillünk? Hogyan javíthatjuk a kapcsolatunkat? Hová tűnik a kezdeti vonzalom és harmónia? Visszahozhatom valahogyan? Egyáltalán mire is van nekem szükségem egy párkapcsolatban? Hogyan kell engem jól szeretni? Előbb-utóbb mindannyiunk fejében felbukkannak ezek a kérdések.
 

Igazi válaszokat akkor kapunk, ha ismerjük önmagunkat és a párunkat is. A szerzőnő A tükör című, nagy sikert aratott első kötetéből már jól ismert személyiségelemző módszert hívja segítségül. Vidám és szórakoztató leírásaival magabiztosan vezeti végig olvasóit az önismeret sűrű erdejében, ugyanakkor a könyvlapokon időnként felbukkanó, emlékeket, érzéseket idéző verssorai egy másik, lírikus világba is bepillantást engednek…
 
Mit jelent az árnyékkapcsolat? Miért nem értem a másikat és ő miért nem ért engem? Hol húzódnak közöttünk a háborús övezetek fizikai, érzelmi és intellektuális szinten? Mit tanít a párunk nekünk és mi hogyan segíthetjük őt a fejlődés útján? Párkapcsolat a megértéstől a megoldásig.

Molnár Rita: Egy ágyban az árnyékoddal
Kiadja: a Bioenergetic

 
 
[ 2707 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x