Darsho M. Willing: Az angyalok színei
Címlap / Kultúra / Darsho M. Willing: Az angyalok színei

>

Darsho M. Willing: Az angyalok színei

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A könyv művészi fotói és a színpompás poszter-melléklet is segít abban, hogy megnyíljunk a gyógyító angyali energiák előtt és befogadjuk a tiszta szeretet-rezgésüket. 

„Gyere, pillantsuk meg együtt a dolgok valódi lényegét!
Beszélgessünk az angyalokkal, és hagyjunk mindent magunk mögött, ami visszatart az egységérzésétől. Köszöntsük a láthatót és láthatatlant!”


Vicky Wall, az Aura-Soma® megalkotója
Az angyalenergia-képek színskálája és alakzatai az angyalok szeretetteljes, gondoskodó és sugárzó lényét tükrözik vissza. Az Aura-Soma Egyensúly üvegeiről készített művészi fotók rezgésükkel segítenek, hogy ráhangolódjunk az angyali energiákra. A képek nyújtotta inspiráció alapja az adott angyal színe.

Fogadd magadba az angyalok fényét és színeit! Az általad intuitív módon választott angyalenergia-kép segítségével nyílj meg az ábrázolt angyal szellemi erejének mélyebb üzenete előtt. Talán pont ezek a színek, alakok és minták tárják fel számodra a benned lakozó szellemi értékeket.


Meditálj, dolgozz a fénnyel és színekkel, hogy kapcsolatba léphess a tiszta szellemi lények, az angyalok világával!

A szerző, Darsho M. Willing okleveles Aura-Soma® konzulens és oktató, gyermekkora óta kapcsolatban áll az angyalokkal. Fotóművészetet tanult, életét azonban inkább benső érzékeléseinek, saját spirituális útjának és az emberekkel való holisztikus munkájának szentelte.

A könyvhöz mellékelt színpompás poszter segítségével a száztíz energiakép egyszerre sugározza angyali fényét, támogató energiáit.

Darsho M. Willing: Az angyalok színei
Kiadja: a Bioenergetic
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3718 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x