Segítség, esküvőm lesz!
Címlap / Kultúra / Segítség, esküvőm lesz!

>

Segítség, esküvőm lesz!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-01-25

A Momentán Társulat tükröt előadásról-előadásra tükröt tart nekünk. Olyan hétköznapi élethelyzeteket improvizálnak a színpadra, amelyeknél nagy segítség lehet azok lelki hátterének megismerése vagy éppen a humoros oldaláról való megközelítés. Esküvői félelmek, félreértett szituációk, nevetés, düh, kétségbeesés… 

 

Rendezvénynaptár
A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszanak el a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján. Bemutatnak alternatív viselkedési formákat, végigjárják egy-egy helyzet több különböző lehetséges kimenetét. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik. Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Céluk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra.


Biztos, hogy őhozzá kell mennem? Mi van, ha megbánom? Nem vesztem el a szabadságomat? Nem vesztem el önmagamat? Miért kell nekem egyáltalán megnősülnöm? Azt hiszem, meggondoltam magam. Felhívtad az önkormányzatot? Hozzászólnál a vendéglistához? Azt érzem, a szüleid cikik. El kéne már dönteni a menüt. Kit érdekel a tracklista a cd-n? Megőrülök a családodtól! Tényleg muszáj mindent egyedül nekem csinálnom? Tényleg ez a fontos és nem én? Képes volnál másról is beszélni? Ez az én tündérmesém és anyád nem szerepel benne! Nem menekülünk el valahova ketten? Azt akarom, hogy minden tökéletes legyen! Hogy lehet ezt jól csinálni!?!?


Esküvő előtti félelmek és sérelmek, Momentán tálalásban, sok nevetéssel. A túlélési technikák kidolgozásában F. Várkonyi Zsuzsa segít.
Előadás: június 8. Impro
 
 
[ 1990 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x