HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-16
Címlap / Kultúra / Falj színeket, kóstolj rezgést! - Ételtől lélekig

Falj színeket, kóstolj rezgést! - Ételtől lélekig

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-16

A nyugati emberek egy része azért eszik, hogy életben maradjon. Kisebb részük már inkább azért, mert a tányérra varázsolt színek, textúrák, formák és az összhatás mind-mind a lelkünk örömére való. A keleti ember ezt évezredek óta tudja. Szécsi Marcz Ari könyve most megismerteti velünk a titkot.  

 

Ha ketten főzik ugyanazt, az nem ugyanaz - mondhatnánk sommásan a könyvről. Ki gondolná, hogy nem csak az számít, mit teszünk az ételbe, hanem legalább annyira, hogy mikor, azaz milyen sorrendben. S ez nem csak az ízét, de az energia- és tápértékét, végső soron az egészséget adó vagy vevő hatását is befolyásolja. Jelentősen.


Jelen könyvem elsőként 2000-ben jelent meg, és azóta két kiadásban több ezer példánya fogyott el. Megjelenése után sok művelődési házban, teleházban, rendezvényeken tartottam előadásokat az ezzel összefüggő táplálkozási és életmódról. Ezen alkalmakkor sok kérdés, érdekes, hasznos megjegyzés hangzott el, amelyek arra indítottak, hogy az első kiadást egészítsem, bővítsem. A átdolgozott kiadás több ismeretanyagot tartalmaz, és úgy gondolom jobban segít a gyakorlati megvalósításban - mondja a szerző.


A könyvben 100 már kész, egészséges és gyakorlatias receptet találhatsz, számos ételkészítési fortéllyal, segédletekkel, ötletekkel, hogy a könyvben nem szereplő kedvenceidet is e módszer szerint készíthesd el még egészségesebbre és finomabbra. A szerző mindehhez életmód- és életvezetési tanácsokkal is bővítette a könyvet, melyekkel ugyancsak javíthatsz egészségeden.


Szécsi Marcz Ari: Ételtől lélekig
Lunarimpex Kiadó

 
 
[ 1652 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/2019/csengettyu.jpg
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x