Az aranytorkú múlt eszenciája
hirdetés
Címlap / Kultúra / Az aranytorkú múlt eszenciája

>

Az aranytorkú múlt eszenciája

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-09

A sokarcú Farkas Gábor Gábriel és az Orfeum szinte egybeforrtak. Papír nélküli házasság ez, amelynek színtere az egyetlen pesti mulató pódiuma, különböző, havi-kéthavi rendszerességgel műsorra tűzött produkciói pedig az intim légyottokat hivatottak megjeleníteni. 


Rendezvénynaptár
Hihetetlen energiák szabadulnak fel minden egyes alkalommal, akár Máté Pétert, akár Frank Sinatrát és baráti körét, vagy Liza Minnellit látják vendégül.

A múltba repítő műsorában, a Sinatra & Friends-ben Dean Martin, Sammy Davis Jr., Frank Sinatra, Nat King Cole, Mel Tormé, Tony Bennett, Liza Minelli, valamint Tom Jones ismert és kedvelt dalait idézi fel.
Gábriel nemcsak kiváló énekes, hanem musicalszínész, így nem pusztán elénekli a dalokat, hanem elő is adja azokat. Minden dal olyan, mint egy kisfilm. Miközben kényelmesen hátradőlve kortyolunk egyet a koktélunkból, térben és időben visszautazunk az 50-es évek Las Vegas-ába.


Ez a hangulat fogta meg a Gábriel legutóbbi koncertjére feleségével ellátogató indiai nagykövetet, Gauri Shankar Guptát, akit fergeteges orgánumával, alázatával és hitelességével nyűgözött le az előadóművész.
Bár másnap tartotta az Indiai Függetlenség Napjára időzített búcsúfogadását, őexcellenciája a tervezettnél tovább időzött, s egyben rezidenciájára invitálta a kortalan énekest.

India elsőszámú magyarországi képviselője magánemberként egy nagyon szerény, széles látókörű, művelt tanító, aki több, spirituális témájú könyvet is publikált. Legutóbbi, Az élet rejtélyeinek feltárása című művét hazánkban alkotta meg, angol és magyar nyelven jelent meg, előszavát pedig barátja, Müller Péter írta.

Hároméves külképviseleti megbízatása lejártával Gupta úr Magyarországtól barátként, elismerése jeléül pedig Gábrieltől atyai öleléssel köszönt el, biztosítva a Sinatra-hagyaték hazai őrzőjét, hogy szeptember 13-ai koncertjén lélekben vele együtt énekli a „Főnök” örökérvényű slágereit.


 
 
[ 1675 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x