Antik PLACC - Budapest Antique and Design Market
Címlap / Kultúra / Antik PLACC - Budapest Antique and Design Market

>

Antik PLACC - Budapest Antique and Design Market

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-03

Indul Budapest legújabb régiség és dizájn piaca október 19-től, vasárnaponként a Bálnában! Az Antik PLACC egy új kezdeményezés, egy piactér, ahol az antik stílus és a design ötvöződik. Izgalmas kiállítók, egyedi termékek, vásári hangulat. A PLACC nem csupán egy átlagos piac, hanem egyben művészeti, családi és közéleti program alternatívája, egy színvonalas beltéri találkozóhely, és élménypont.  

 

Mik is teszik különlegessé a Placcot?
A piacon válogatott árusok, minőségi régiségeket, antik kincseket, dizájn klasszikusokat, retro tárgyakat kínálnak. Iparművészek, restaurátorok mutatkoznak be hétról hétre, emellett lakberendezési tippekre, praktikákra is szert tehetünk. A vásár hangulatát színvonalas élőzene teszi még kellemesebbé, a gyermekek szórakoztatásáról a Fabrika Műhely gondoskodik, míg a család többi tagja körbejárja a vásárt. A kézműves foglalkozások mellett a kicsik megtanulhatják értékesíteni a portékáikat, a számukra kialakított gyerek játszópiacon, folyamatos felügyelet mellett.


A PLACC még egy újdonsággal is előrukkol: mostantól nem kell idegeneket a lakásába engednünk, ugyanis a helyszínen szakemberektől kaphatunk ingyenes értékbecslést tárgyainkra. Tematikus kiállítások és művészeti előadások is gazdagítják a vasárnapi vásár napokat, első alkalommal a Biksady galleria értékes darabjai tekinthetőek meg. A magával ragadó és gyönyörű helyszínre a belépés ingyenes, itt sosem esik az eső, nem fúj a szél, nem csúszik a jég, világos van, de nem tűz a nap. A gasztronómiai élvezetek sem maradhatnak ki egy kellemes vasárnap délutánból, különböző vendéglátóegységek gondoskodnak kulináris élvezetünkről.


A PLACC célja új megvilágításba helyezni az antik és a dizájn, a régi és az új keveredését, bemutatni a régi, felújított és újragondolt, átalakított tárgyakat, ezek megalkotóit, mindezt egy szép környezetben, hangulatos programok keretei közt. Az antikvitás világát szeretné megkedveltetni a mai generációval, és felhíni a figyelmüket ezekre az értékekre. A PLACC vár mindenkit, aki nyitott az újra, de fogékony a régire.

1093 Budapest, Fővám tér 11-12.
A belépés és a parkolás két órán át ingyenes.
www.facebook.com/antikplacc

 

 
 
[ 2514 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x