Téli egészség és szépség tippek Horváth Évától
hirdetés
Címlap / Kultúra / Téli egészség és szépség tippek Horváth Évától

>

Téli egészség és szépség tippek Horváth Évától

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-21

"Az év bizonyos szakaszaiban különösen fontos az egészségmegőrzés"- vallja Horváth Éva, aki az egészséges életmód elkötelezett híveként most beavat bennünket szépségének, egészségének, lelki harmóniájának titkaiba. 


Rendezvénynaptár
„Nagyon fontos számomra az egészséges életmód, a rendszeres, intenzív mozgás és az egészséges táplálkozás. Nem vagyok semmilyen fogyókúra híve. Úgy gondolom, hogy alapvetően szerencsés genetikai adottságokkal rendelkezem, így azt ehetek és akkor, amikor csak kedvem tartja. Amire azonban ügyelek, hogy rengeteg folyadékot, és friss gyümölcsöt, valamint zöldséget fogyasszak, illetve az ételeket minőségi, válogatott alapanyagokból készítsem. Nagyon fontosnak tartom, hogy mindig a szezonnak megfelelő gyümölcsöket fogyasszam, hogy azok valóban természetes módon pótolják szervezetem vitaminszükségletét, a gyümölcsöket azonban nemcsak a vitamintartalmuk miatt fogyasztom, hanem mert feltöltik a lelkem is színeikkel. A citrusfélék felfrissítenek, a kedvenceimet, a málnát, a szedret vagy epret pedig bármikor, akár desszert helyett is fogyasztom. A mozgás mindig is lételemem volt, ha szép az idő, akkor nagyon szívesen futok a szabadban, de most, hogy beköszöntött a tél, inkább az edzőtermet választom. Azonban nagy terveim vannak, személyi edzőmmel, Berkes Lacival már most készülünk a tavaszi időszakra, ugyanis nagy álmom, hogy egy komolyabb futóversenyen, akár egy csoportos maratonon elinduljak”-avat be bennünket Éva.


Testi és lelki harmónia mindig együtt jár
„Sajnos a borús, hideg tél nem a kedvenc időszakom. Hiába ez egy könnyebb időszak számomra munka szempontjából, mégis sokszor fáradtnak, kimerültnek érzem magam. Az állandó hideg ellen legszívesebben valami gyönyörű, forró, napsütötte helyre menekülnék, ám mivel most az élet ideköt, próbálom itt apró praktikákkal, illatos forró fürdők, szauna vagy bikram jóga segítségével átvészelni a hideget. Nagyon fontos számomra a lelki feltöltődés, amire úgy gondolom, ebben az időszakban különösen oda kell figyelnünk. Néha engedjünk meg magunknak egy kis pihenést, szabadidőt, amikor valóban azt csinálhatjuk, ami a legnagyobb örömöt okozza! Most, hogy közeleg a karácsony, ez talán nem is lesz olyan nehéz feladat, hiszen egy kis sütés, dekorálás máris jobb kedvre deríti az embert. Azonban a lelki béke mellett a szervezetünk „táplálása” is elengedhetetlen. Ebben az időszakban a vitaminpótlás sokkal nehezebb feladat, hiszen nem állnak a rendelkezésünkre színes, friss, kertből szedett zöldségek és gyümölcsök. A természetesség számomra nagyon fontos, így a gyógyszertárban kapható különböző táplálék-kiegészítők és vitaminok sajnos nem mindig bizonyultak megfelelőnek, ám szerencsére rátaláltam egy különleges multivitamin- komplexre, a „Spártai Szuper Multi”-ra, amely segítségével végre télen is biztonságban tudhatom szervezetem rendkívül nagy mennyiségű, 100%-ban természetes eredetű aktív hatóanyagok révén!”- meséli Éva.

Így őrzi Éva egészségét és szépségét
„Hiszem, hogy szervezetünk optimális működésének biztosításához elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű vitamin, nyomelem, és ásványi anyag biztosítása, különösen ebben a nehezebb időszakban nem árt egy kis extra támogatás. Számomra a „Spártai Szuper Multi” azért vált be különösen, mivel egy kicsi csomagban rejti az összes, szervezetem számára nélkülözhetetlen hatóanyagot, 32 féle aktív összetevőt tartalmaz nagy mennyiségben. Immunrendszerünk védelméért leginkább a C- és A-vitamin felelős, sőt, amellett, hogy kiváló immunerősítők, még fokozzák a bőr kollagén termelését is, így nemcsak egészségem, de szépségem megőrzéséhez is hozzájárulnak. Mivel sokat mozgok, sok kalciumra és magnéziumra van szükségem, különösen azért is, mert az ízületeim néha nehezen bírják a megterhelést. A már említett vitaminok mellett számomra különösen fontos a D-vitamin, hiszen ebben a barátságtalan időben leginkább a napfényt és annak jótékony, testre és lélekre gyakorolt hatásait hiányoljuk. Ezek mind megtalálhatóak a Spártai Szuper Multiban. Ez a különleges készítmény nemcsak egészségünkhöz, hanem jó közérzetünkhöz, sőt szépségünkhöz is nagyszerűen hozzájárul, hiszen belülről táplálja „hajunk és bőrünk, számára fontos vitaminjait és antioxidánsait” - árulta el Éva. 
 
[ 2450 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x