Felmérés az Actimellel: nem reggelizik rendszeresen a megkérdezettek...
Címlap / Kultúra / Felmérés az Actimellel: nem reggelizik rendszeresen a megkérdezettek egyharmada

>

Felmérés az Actimellel: nem reggelizik rendszeresen a megkérdezettek egyharmada

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-22

42 százalékuk soha nem fogyaszt joghurtot reggelire. Budapest, 2015.02.09. - A 2015. januári Actimel Reggeli Rutin Felmérés* szerint a megkérdezett 25 és 60 év közötti 600 felnőtt 33 százaléka nem reggelizik rendszeresen, és mindössze 67 százalékuk visz be táplálékot az ébredést követően minden nap. Az Actimel elkötelezett, hogy ezen a helyzeten javítson, ezért a márka reggeliző zónákat állít fel Budapesten, hogy felhívja a figyelmet a reggelizés fontosságára. A figyelemfelhívó kampányt D. Tóth Kriszta, Tatár Csilla és Debreczeni Zita is támogatja, akik személyesen is ellátogatnak az Actimel Reggeliző Zónákba. 


Rendezvénynaptár
Rendszeresen reggelizünk?

Már gyerekkorban megtanuljuk, hogy a nap legfontosabb étkezése a reggeli, mégis a 600 válaszadót számláló Actimel Reggeli Rutin Felmérés szerint a megkérdezettek 11 százaléka soha nem reggelizik. Pedig csak egy kiadós, vitaminokkal teli, tápanyagokban gazdag menü elfogyasztása biztosítja, hogy napközben tele legyünk energiával és megfelelően tudjunk koncentrálni az előttünk álló feladatokra. A reggeli étkezés kihagyása ráadásul kihathat általános közérzetünkre is. A felmérésből az is kiderült, hogy a válaszadók 16 százaléka heti 3-4 alkalommal reggelizik, míg 6 százalékuk csak hétvégén!

Mit nem reggelizünk?

A felmérésben részt vevők 42 százaléka soha nem fogyaszt reggelire joghurtot, joghurtitalt, 35 százalékuk soha nem eszik reggelente gyümölcsöt, zöldséget és 25 százalékban nem fogyasztanak a nap első étkezésekor felvágottat, tojást sem. A kutatásból az is kiderült, hogy 18 százalékuknak nincs semmilyen bevett reggeli szokása, amely segít neki abban, hogy jól teljen a napja.


 

 
A reggeli „rutin” jó megoldás

A válaszadók 82 százalékának segítenek a reggeli szokások, a felkelést követő „rutin”, hogy a legtöbbet hozzák ki napjukból. Legyen szó kutyasétáltatásról (4%), sportolásról (10%), reggelizésről (29%), vagy a kedvenc reggeli kávéról (40%), a megkérdezettek döntő többsége szerint a reggeli rutin segítséget nyújt ahhoz, hogy képesek legyenek jobban élvezni a napot.

Reggeliző zónák Budapesten

A felmérésben részt vettek 63 százaléka úgy nyilatkozott, hogy jobban indul a napja, ha egy megfelelő reggelivel kezdi. Az Actimel elkötelezetten olyan termékeket kínál, melyek hozzájárulhatnak a sikeres reggeli kezdéshez, ezért a márka mindenkit szeretettel vár egy kis finom reggelire 2015. február 9-13., és február 16-20. között a budapesti Kálvin téren, valamint február 14-15-én a Városligeti Műjégpályán, hogy a legtöbbet hozzuk ki a napunkból! A reggeliző zónákban február 9-én Tatár Csillával találkozhattak a reggelizni vágyók, míg február 14-én D. Tóth Kriszta, február 19-én pedig Debreczenit Zita vár mindenkit 9 és 11 óra között!*A Danone Tejtermék Gyártó és Forgalmazó Kft. megbízásából 2015. január hónapban végzett, 600 fős, nem reprezentatív mintán alapuló kvantitatív kutatásTovábbi információ:
Kulich Zoltán
PR Manager
NeoNoir Kft.
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2096 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x