Időforrás
Címlap / Kultúra / Időforrás

>

Időforrás

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-25

Több szabadidőre vágysz? Közben pedig több pénzt szeretnél? Lehetséges a jólét megteremtése és az időd megspórolása egyszerre? Tudtad, hogy az idő is az egyik erőforrásod? Ha már gondolkodtál ezen, de nem tudtad, hogyan értheted el, akkor itt az idő, hogy megtudd tőlünk. Doubravszky György és a Lélekpillangó segítségével most megtudhatod, hogyan érd el mindazt, amit szeretnél, úgy, hogy közben rengeteg időd marad. 

 

Mindig rohanásban?

Biztosan Te is ismered az érzést, amikor reggel felébredsz, és villámcsapásként hasít a tudatodba a felismerés, hogy mennyi teendőd van aznapra. Máris úgy érzed elkéstél, pedig még el sem kezdődött a nap. Késő este fáradtan rogysz le a kanapéra, de még mindig azon jár az agyad, mit kellett volna megtenni, mit mulasztottál el. Végül fáradtan csukódik le a szemed, és az utolsó gondolatod az: majd holnap. A mókuskerék pedig folytatódik, és nem áll meg. Néha, mikor megengedsz magadnak egy rövidke kávészünetet, elmerengsz, és képek sokasága jelenik meg előtted. Csupa kellemes dolog, amit szeretnél csinálni, amire igazán vágysz. De jó lenne – sóhajtasz - játszani a gyerekekkel, kirándulni menni, meghitten összebújni a Kedvessel, azt a régi repülő modellt összerakni végre, és ott az a könyv is, ami oly rég óta várja, hogy elolvasd. No, és persze nyaralni, az is milyen jó lenne. Mire gondolatban idáig eljutsz, a kávéd kihűl, és Neked rohannod kell tovább. Nincs időm semmire – gondolod – és elég pénzem sem, hiába dolgozok ilyen sokat. Ismerős?

Ingyen erőforrásod van, használd!

Az Új Kezdet Lélekpillangó program és Doubravszky György könyve segítségedre lesz. Beszél a pontosság fontosságáról, és a késés okozta problémákról. Megmutatja, hogyan oszd be jól az idődet, hogy céljaid elérd. Kiváló időgazdálkodási tanácsokat kapsz, amelyek egyenes úton vezetnek el a siker és vele együtt a pénz, azaz a bőség világába. Megtanít, hogyan végezz el gond nélkül minden Rád váró feladatot, hogyan kezeld az idődet.


Ha megfogadod a tanácsokat, és átülteted a saját életedbe, mire a könyv végére érsz, elcsodálkozol majd mennyi időd maradt. A hatékonyságod kiugróan meg fog nőni, közben pedig folyamatosan gyarapodni fogsz. Végre lesz időd és pénzed is egyszerre azokra a dolgokra, amiket igazán szeretsz csinálni. Rengeted szabadidőd lesz. Elmehetsz végre kirándulni, nyaralni a családoddal, kiolvashatod azt a jó könyvet, és hidd el az a repülőgép modell is elkészül nemsokára. Tedd meg hozzá az első lépést és szánj egy kis időt a könyv elolvasására. Hidd el megéri.

Doubravszky György Időforrás című könyve megrendelhető a Lélekpillangónál. De kérlek, most még utoljára siess, mert a könyv csak limitált mennyiségben érhető el. ITT
 
 
[ 1975 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x