Reinkarnációs Szerepjáték a Krisna-völgyi Búcsúban
hirdetés
Címlap / Kultúra / Reinkarnációs Szerepjáték a Krisna-völgyi Búcsúban

>

Reinkarnációs Szerepjáték a Krisna-völgyi Búcsúban

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-21

A 20. Krisna-völgyi Búcsú több tucat programhelyszínével Somogy megye legnagyobb családi fesztiváljának ígérkezik a hétvégén. A háromnapos (július 17-19.) rendezvényen azok is bőven találnak maguknak kikapcsolódási lehetőséget, akik már évről évre visszatérő látogatók. 


Rendezvénynaptár
A megszokott program-özön mellett (Valóság Show Sátor, íjászat, lovaglás, boci simogató, mantra-koncertek, színdarabok, templomi körséta, kérdés-felelet filozófiai sátor, Tudatos Életmód Klub, a védikus iskola programjai, pantomim, mantra ösvény, tandoori sütés-főzés, esküvők, helyi vegán fagyi és más finomságok, stb.) idén egy érdekes lehetőséggel bővül a kínálat, ez pedig a Reinkarnációs Szerepjáték. A játék minden egész órakor indul, így a nap folyamán szinte bármikor csatlakozhatunk.


A résztvevők egy lebilincselő történet keretében ismerkednek meg a reinkarnáció alapvető törvényeivel. Szembesülhetnek döntéseik rövid-, közép- és hosszútávú következményeivel – mindezt szórakoztató, mulattató módon - mégis hatalmas tudás birtokosai lehetünk, fejleszthetjük döntésképességünket. A megkapott tudásnak köszönhetően a résztvevők képessé válnak saját sorsuk irányítására – nem csak a játékban.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Egy kis inspiráció a játékhoz:
„Óh, Arjuna, a Legfelsőbb Úr mindenki szívében jelen van. Ő irányítja az élőlények vándorútját, akik az anyagi energia szekerén ülnek.” Bhagavad-gíta 18.61.

„Ahogyan az úton járó vándor az egyik lábát a földre teszi, s aztán felemeli a másikat, vagy ahogyan a növényeken a hernyó először átmászik egy újabb levélre, s aztán elhagyja az előzőt, a feltételekhez kötött lélek is először menedéket keres egy újabb testben, s aztán elhagyja azt, amelyben azelőtt élt.” Srímad Bhágavatam 10.1.40.

Letölthető programfüzet>> 
Autóbuszok Pécsről és Budapestről>>
 
 
[ 1335 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x