Balatoni Hacacáré
hirdetés
Címlap / Kultúra / Balatoni Hacacáré

>

Balatoni Hacacáré

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-02-25

Idén első alkalommal kerül megrendezésre a Balatoni Hacacáré nyári road show július 18 - augusztus 9-e közötti időszakban, hétvégenként. A nyári élménytúra állomásai a Balaton legszebb strandjai, így az Alsóörsi Strandfürdő, a Balatonfüredi Kisfaludy Strand, illetve a Csopak Strand. 


Rendezvénynaptár
BALATONI HACACÁRÉ – SZÓRAKOZTATÓ STRANDPARTI PROGRAMOK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

Nyári hónapokban, ahogy megkezdődik a vakáció, a családok többsége a Balatont választja rövidebb vagy hosszabb pihenése helyszínéül. Az elmúlt években, pont az egyre növekvő kereslet miatt, a balatoni strandok állapota egyre jobb, számos beruházás és fejlesztés történik a vendégek minőségi kiszolgálása érdekében. Mindemellett a strand üzemeltetői is úgy látják, hogy családi programkínálatból lehetne több a nyári időszakban, ezzel is tehermentesítve a szülőket és szórakoztatva a legkisebbeket.


A Balatoni Hacacáré szervezői ezt a „problémát” kívánják orvosolni 3 hétvégés, egész napos nyári élménytúrájukkal, „az igazi élmény a vízparton vár” szlogennel. Programjaikkal kicsiknek és nagyoknak nyújtanak kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget, így lesz „Szülő-pihenő”, ahol anyukák és apukák kényelmesen olvasgathatnak Családi Lap, IPM és Hello! magazinokat; a Nivea Sun UV Védő Pontnál bőrápolással és napvédelemmel kapcsolatos tanácsadást kapnak a felnőttek, míg a gyerekek játékos edukáció formájában tanulhatják meg az UV védelem fontosságát. A Cartoon Network Kalandra Fel! standja sportprogramokkal, így röplabda-bajnoksággal, bowlinggal, homokvár építéssel és számos meglepetéssel várja a családokat. Foglalkoztató- és játszósarokkal várja a kicsiket a Picur Rádió, hazánk egyetlen gyerekrádiója és a Mattel is, utóbbi programhelyszínen a legújabb Barbie, Hot Wheels vagy Verdák játékújdonságok is kipróbálhatók.

Érdemes tehát ellátogatni július 18-19-én az Alsóörsi Strandfürdőre, július 25-26-án Balatonfüredi Kisfaludy Strandra, illetve augusztus 7-8-9-én a Csopak Strandra, ahol 10 és 18 óra között egész napos ingyenes szórakoztató programokkal várja kicsiket és nagyokat a Balatoni Hacacáré. Ne felejtsétek: az igazi élmény a vízparton vár!

Bővebb információ a honlapon >>
Bővebb információ a Facebookon>>
 
 
 
[ 1632 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x