Budapesti Krisna-Búcsú a Lélek Palotájában
hirdetés
Címlap / Kultúra / Budapesti Krisna-Búcsú a Lélek Palotájában

>

Budapesti Krisna-Búcsú a Lélek Palotájában

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-21

Tökéletes kikapcsolódás korosztálytól függetlenül a nyár utolsó hétvégéjére. Indiai fesztiválprogrammal várják az érdeklődőket Óbudán augusztus 30-án. 


Rendezvénynaptár
Idén negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Budapesti Krisna-búcsú a Lélek Palotájában, mely a Krisna-hívők csillaghegyi központja. A rendezvény színes programokon keresztül igyekszik bemutatni India ősi kultúráját, gasztronómiáját, gyógyászatát, művészetét és tudományát. Láthatnak majd esküvőt tűzceremóniával, indiai táncokat, színdarabot, jóga és harcászati bemutatót. Megszólalnak majd az ősi hangszerek és dobok.


A színpadi program mellett a gasztronómiai szigeten látványfőzés által megismerkedhetnek az indiai fűszerekkel, a főzési technikákkal és íz-társításokkal. Akik szeretnék, kipróbálhatják a lepénykenyérsütés rejtelmeit is. Az ájurvéda standon hasznos információkat kaphatnak a saját testtípusuk szerinti egészségmegőrzésről, igényeiről. Ihatnak rézedényben ülepített tiszta vizet, igénybe vehetnek rövid masszázst és várják Önöket a védikus asztrológusok is.
Bepillantást nyerhetnek az ősi öltözködési szokásokba. Felpróbálhatják a gyönyörű indiai ruhákat, kérhetnek henna- és arcfestést, valamint felöltözhetnek díszes indiai öltözékbe is.
Ezeken felül lesz karma labirintus, íjászat, éttermi sátor különleges finomságokkal, kirakodóvásár, mantra ösvény, virágfüzér-fűzés és még sok más meglepetés. A gyermekekre is készülnek a szervezők, hiszen ez az idei nyár, utolsó vasárnapja a tanítási szünet végén. Gyermekfoglalkozásokkal, szabadtári játékkal, kézműves programokkal, és az indiai tradíciót bemutató játékos foglalkozással várják a legkisebbeket is.


Aki szívesen részt venne e könnyed, színes, egzotikus és vidám programon, várják szeretettel korosztálytól függetlenül, augusztus 30-án, vasárnap 10 órától 18 óráig. Este lehetőség nyílik betekinteni a zenés templomi programokra is, kapuzárás 21 órakor.

Belépők: 1200Ft/felnőtt és 800Ft/nyugdíjas, diák.
18 éves kor alatt a belépés ingyenes! Óbudai lakosoknak – lakcím igazolvánnyal - 20% kedvezmény a belépőjegy árából!

Cím: 1039 Bp. Lehel u. 15-17.

Esemény Facebook oldala>>
Érdeklődni: Haddad Nóránál: +36 30 643 3113
www.krisna.hu 
 
[ 1840 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x