Republic 25 éves Jubileumi Koncert
hirdetés
Címlap / Kultúra / Republic 25 éves Jubileumi Koncert

>

Republic 25 éves Jubileumi Koncert

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-03-01

A Republic 25. jubileumi évének kiemelt eseménye a szeptember 19-i ajándék koncert a Budapest Parkban. Az együttes visszatekint negyed évszázad munkásságára, egyúttal bemutatja legújabb, immáron platinalemezes albumának néhány dalát is. 


Rendezvénynaptár
Hazánk egyik legnépszerűbb zenekara a 25. jubileumi éve alkalmából egy – az előzetes regisztrációk alapján teltházas - ünnepi koncerttel ajándékozza meg rajongóit a Budapest Park szabadtéri színpadán, melyen közreműködnek az együttessel hagyományosan együttműködő szimfonikus zenészek és a Somogy Táncegyüttes is.


A legkorábbi időktől született nagy slágerek között hallhatjuk a zenekar idén májusban megjelent, „Rajzoljunk Álmokat!” című, dupla aranylemezes albumának néhány dalát is. Ez volt a Republic életében az első olyan lemez, amely már Cipő nélkül született. A zenekar szokásához híven a tagok egyéni szerzeményei nyomán jött létre egy közös zenei alkotás, amelyben természetesen Cipő szellemi és művészi örökségét is továbbviszik.
A zenekar az elmúlt 25 év életművéhez hűen ezzel a majdnem három órás ünnepi koncerttel is tiszteleg a múlt, a barátok, a rajongók és egymás iránt.

Republic 25. Jubileumi Koncert
szeptember 19., szombat 19:00 óra
Budapest Park
A koncertre regisztrálható jegyek elfogytak.

www.republic.hu 
 
[ 1299 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x