Stílus és Otthon - A stílusos otthonteremtés ötlettára
Címlap / Kultúra / Stílus és Otthon - A stílusos otthonteremtés ötlettára

>

Stílus és Otthon - A stílusos otthonteremtés ötlettára

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Magánemberként életünk során legalább egyszer már megtapasztalhattuk, mennyire nehéz úgy összeválogatni a lakberendezési termékeket, hogy azok stílusban és funkcióban is összhangban legyenek. Ugyanis szeretnénk megvalósítani a ’mindenütt jó, de legjobb otthon’ érzetet, ám eközben vágyódunk valami egyedi, valami új után.  

Szeretnénk, ha környezetünk nem pusztán esztétikus lenne, de egyfajta egyéniséget is kölcsönözhetnénk otthonunknak. Sajnos mindezek elérése sosem volt egyszerű, és akkor még nem is ejtettünk szót a rendelkezésre álló anyagi keretekről. Sokan közülünk szentül meg vannak róla győződve, hogy a tervezői szakma igénybevétele luxus. Pedig egy cseppet sem az!

A Stílus&Otthon azzal a céllal jött létre, hogy Önnek gyönyörű, hosszútávon élhető és élvezhető otthona legyen. A Stílus&Otthon Magyarország piacvezető márkáit szedte csokorba az érdeklődők számára, hogy egy 35 márkából összeállított partnerajánló segítségével mind megjelenésében, mind pedig szellemiségében valódi otthont varázsolhassunk.



A Stílus&Otthon összefogás honlapján most egy helyen, hosszas keresgélés nélkül gyűjthetünk komplett, könnyen megvalósítható ötleteket az oldalon fellelhető inspirációtár segítségével. Csekkoljon be Ön is és számos extra funkció is fogja várni!



A csekkolást követően részletes alaprajz dokumentumokat is szemügyre vehetünk, mely által kompletten megtekinthetjük az otthonok berendezéseit. A már említett inspirációtárban pedig tervezők által készült profi kidolgozású enteriőröket nézegethetünk és menthetünk el kedvencek fiókunkba – mindezt úgy, hogy végre lehetőségünk nyílik megtekinteni az enteriőr fotókon látható termékek cikkszámát és pontos termékkiírását.

A képeken a Stílus&Otthon összefogás 2016 Construma standja látható. Komplett otthon 100m2 -en! A berendezések pontos termékkiírása megtalálható ide kattintva!

 

S ez még nem minden, a weboldalon egy szuper lapozgatható katalógusokból álló katalógustár is található, mely kiemelt márkák gyári katalógusait tartalmazza!



Látogasson el a Stílus&Otthon weboldalra és teremtse meg álmai otthonát! >>>

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)
 
 
[ 12497 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x