Az ágyban fizetünk a szakmai sikerekért?
Címlap / Kultúra / Az ágyban fizetünk a szakmai sikerekért?

>

Az ágyban fizetünk a szakmai sikerekért?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-28

A vezető beosztásúakat nagyobb arányban érinti a potenciazavar. A merevedési zavarokkal küzdők 85%-a a munkahelyi stresszben és a túlhajszoltságban látja a probléma kialakulásának okát. Nem meglepő az sem, hogy a potencia problémák jóval 

 

A vezető beosztásúakat nagyobb arányban érinti a potenciazavar. A merevedési zavarokkal küzdők 85%-a a munkahelyi stresszben és a túlhajszoltságban látja a probléma kialakulásának okát.


Nem meglepő az sem, hogy a potencia problémák jóval nagyobb arányban fordulnak elő a vezető beosztásúak között, mint az alkalmazottak körében. A merevedési zavarral küzdő válaszadók több mint 85%-a 8 óránál többet dolgozik naponta, derült ki a Magyar Szexuális Medicina Munkacsoport felméréséből.
Férfioldal fórum

A kutatás rövid leírása
A kutatás a legnagyobb magyarországi internetes portál, az Origo egészség oldala, valamint a Magyar Szexuális Medicina Munkacsoport együttműködésével jött létre. 2006. április 20-a és május 8-a között több mint 1500-an töltötték ki a www.origoegeszseg.hu címen elérhető online kérdőívet. A kutatás egyedülálló abban a tekintetben, hogy 1990 óta a legnagyobb mintán lebonyolított megkérdezéses felmérés a potencia problémák témakörében.

Sikerbetegség
A kérdőívek adatai igazolták azt az előzetes feltételezést, hogy a merevedési zavarok problémája egyfajta sikerbetegség. A válaszadók egyharmada számolt be arról, hogy az elmúlt egy esztendőben felmerültek szexuális életében merevedési zavarok. A potencia gondokkal küzdők több mint fele felelősségteljes és sok elfoglaltsággal járó munkát végez! A kutatásból az is kiderült, hogy a pozíció mellett a munkával eltöltött idő is jelentősen befolyásolhatja a problémák kialakulását, hiszen az érintettek több mint 70 százaléka 8 óránál többet dolgozik, jelentős részük pedig akár 12 óránál is többet tölt munkahelyén.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 1465 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x