Angyalok kísérnek minket
hirdetés
Címlap / Kultúra / Angyalok kísérnek minket

>

Angyalok kísérnek minket

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-14

Több éves tapasztalat alapján kidolgozott angyalmeditációk, tértisztító, energizáló, harmóniateremtő gyakorlatok, és egy különleges belső angyalrituálé biztosítja, hogy ez a mű kitűnő  


Rendezvénynaptár
A könyv szerzői évek óta gyógyítanak angyali segítséggel. Kötetük újfajta tudást közvetít az eddig megjelent angyal-könyvekhez képest. Több éves tapasztalat alapján kidolgozott angyalmeditációk, tértisztító, energizáló, harmóniateremtő gyakorlatok, és egy különleges belső angyalrituálé biztosítja, hogy ez a mű kitűnő terápiás kézikönyv legyen az angyali energiákkal dolgozók számára, és azoknak is, akik csak többet szeretnének tudni a szellemi és anyagi világ angyalairól. A szerzők gyógyító munkájának fontos eszközei a Fénylény arkangyal- és egyesítő esszenciák, amelyeket részletesen bemutatnak a kötetben.

Amikor foglalkozni kezdünk a szellemi világgal, angyalokról, arkangyalokról, kerubokról, felemelkedett mesterekről, dévákról, természeti lényekről, asztrál lényekről hallunk. Hierarchiájuk nem a hatalomra épül, hanem az egységhez, az eredethez való közelség mértékére. Az egységből két különböző fénysugár emelkedik ki: a spirituális, és az anyagivá vált fénysugár. A szerzők mindkét fénysugár lényeivel megismertetnek minket, feladataikat, megidézésük módjait is közkinccsé teszik, és felhívják figyelmünket az angyalok kiemelten fontos karmatisztító, karmaoldó szerepére.
Édesvíz Kiadó


 
 
[ 2913 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x