Elavult védelem
hirdetés
Címlap / Kultúra / Elavult védelem

>

Elavult védelem

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-18

Az amerikaiak többsége alábecsüli az interneten keringő kórokozók számát, és nem frissíti rendszeren vírusirtóját - derül ki a Harris Interactive kérdőíves kutatásából, melyet a kutatócég az Eset Software megbízásából több mint 2 000 18 év feletti válaszadó megkérdezésével végzett.  


Rendezvénynaptár
A Harris Interactive kutatása szerint a felhasználók nem frissítik rendszeresen antivírus szoftverüket, így védtelenek maradnak a kórokozók jelentős részével szemben. A probléma az amerikaiak nagy részét érinti: 42 százalékuknak már fertőződött meg úgy számítógépe, hogy azon volt aktív vírusirtó.

Az amerikaiak többsége alábecsüli az interneten keringő kórokozók számát, és nem frissíti rendszeren vírusirtóját – derül ki a Harris Interactive kérdőíves kutatásából, melyet a kutatócég az Eset Software megbízásából több mint 2 000 18 év feletti válaszadó megkérdezésével végzett.

Míg a NOD32 antivírus rendszert gyártó Eset Software laboratóriumának adatai szerint naponta több mint 10 000 egyedi kártevő kering a világhálón, addig a válaszadók 80%-a csak tized ennyire becsüli a vírusok számát, és többségük nem fordít figyelmet antivírus rendszerének frissítésére sem.

Az adatokból az is kiderült, hogy a válaszadók 65%-a halasztotta már el vírusirtója frissítését például azért, mert úgy gondolta, hogy az megzavarta volna abban, amit éppen csinált. Sokan gondolják azt is, hogy a vírusirtó frissítése „még várhat egy kicsit”, vagy egyszerűen nem biztosak abban, hogyan kell elvégezni azt.
Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 1417 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x