Álomfejtés (Titkok nélkül)
Címlap / Kultúra / Álomfejtés (Titkok nélkül)

>

Álomfejtés (Titkok nélkül)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-08

Életünk kb. egyharmadát alvással töltjük, s ezen időszak bő egyötödében álmodunk is. Álmainkban emlékképeink, tapasztalásaink, vágyaink szimbolikus formában jelennek meg.  

Életünk kb. egyharmadát alvással töltjük, s ezen időszak bő egyötödében álmodunk is. Álmainkban emlékképeink, tapasztalásaink, vágyaink szimbolikus formában jelennek meg. Bár minden álom egyedi, e szimbólumok segítenek az álmok értelmezésében. A könyv esettanulmányokkal szemlélteti a leggyakoribb álomfajtákat, értelmezi azokat, miközben megismertet az álomkutatás történetével és legkiemelkedőbb alakjaival is.

Hogyan alkalmazzuk az álomfejtést az önismeret új szintjeinek elérésére és értékes ismeretek szerzésére az életünkkel kapcsolatban?

A Titkok nélkül sorozatban egyedülálló módon egymás mellett megtalálható az elmélet és a gyakorlat. Az egyes témaköröket átfogó és világos magyarázatok teszik érthetővé. A módszerek alkalmazásának legjobb módját is megismerhetjük.

– Bemutatja az álomfejtés összes módszerét
– Az esettanulmányok segítségével életre kelti az álommunkát
– Egyszerű nyelvezetével lehetővé teszi a megértést


Caro Ness sikeres szerzői ügynökként, jogigazgatóként, felelős szerkesztőként és íróként dolgozik, elsősorban a testtel, a lélekkel és az aggyal kapcsolatos kiadványokkal foglalkozik. Évek óta érdekli az álomfejtés témaköre.
Megrendelhető:Scolar Kiadó
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3012 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x