Aromaterápia (Titkok nélkül)
Címlap / Kultúra / Aromaterápia (Titkok nélkül)

>

Aromaterápia (Titkok nélkül)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-01

Évezredek óta használatosak a különféle növényi kivonatok a gyógyításban és egészségmegőrzésben, de csak az utóbbi 30 évben váltak számos testápoló termék nélkülözhetetlen alapanyagává.  

Évezredek óta használatosak a különféle növényi kivonatok a gyógyításban és egészségmegőrzésben, de csak az utóbbi 30 évben váltak számos testápoló termék nélkülözhetetlen alapanyagává. Könyvünk bemutatja az aromaterápia történetét, segít a nekünk legmegfelelőbb olajok kiválasztásában, s bemutatja, hogyan használhatjuk azokat a mindennapok során testünk és egészségünk tartós védelme érdekében.

Illatok segítségével is küzdhetünk a mentális, fizikai és érzelmi stressz ellen.

A Titkok nélkül sorozatban egyedülálló módon egymás mellett megtalálható az elmélet és a gyakorlat. Az egyes témaköröket átfogó és világos magyarázatok teszik érthetővé. A módszerek alkalmazásának legjobb módját is megismerhetjük.

– Részletesen ismerteti az alapvető illóolajokat
– Gyakorlati tanácsokat ad az egyes panaszok kezelésére vonatkozóan
– Egyszerű nyelvezetével lehetővé teszi a könnyebb megértést

Jennie Harding tíz éve oktat a londoni Tisserand Intézetben illóolaj-terápiát. Tanított ezenkívül az Egyesült Államokban és Európa számos országában. Foglalkozik gyógynövénytermesztéssel, és botanikai, valamint ökológiai tanulmányokat is folytat. Az Aromaterápia az első könyve.

Megrendelhető:Scolar Kiadó
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2157 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x