Férfi ügyek
Címlap / Kultúra / Férfi ügyek

>

Férfi ügyek

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-05

Prosztatagyulladás, jóindulatú prosztata megnagyobbodás, prosztatarák…. Ezek olyan jó- vagy rosszindulatú állapotok, amelyek az Ön prosztatáját is érinthetik.  

 

Prosztatagyulladás, jóindulatú prosztata megnagyobbodás, prosztatarák…. Ezek olyan jó- vagy rosszindulatú állapotok, amelyek az Ön prosztatáját is érinthetik. Némelyikük tünetekkel jár, mint például a gyakori vizelés, mások nem. Bár a vizsgálatot nem a
képen látható hölgy végzi, ha időben felismerik, mindegyik állapot gyógyítható. Minél idősebb Ön, annál nagyobb a kockázat. Túl van az ötvenen? Akkor ne dugja homokba a fejét, szánjon pár órát az életéből az életéért: keresse fel urológusát !

Európai Prosztata-tudatosság Napja; 2006. szeptember 15.

F E L H Í V Á S !
Ezen a napon a kontinens összes országában felvilágosító kampányok, akciók indulnak. Az urológusok erőfeszítése azonban nem elegendő ennek a népbetegségnek a visszaszorításához, a civilek aktivitása is szükséges!

Éppen ezért arra kérjük férfitársainak, hogy ezen a napon menjenek el a településük egy-egy szökőkútjához, és helyezzenek el egy-egy szem gesztenyét annak peremén. / Az akcióban szereplő jelképekről csupán annyit, hogy a gesztenye a dülmirigy alakját idézi, a szabadon áramló szökőkút pedig…/ Amíg elsétálnak oda, osszák meg egymással a témával kapcsolatos ismereteiket, tapasztalataikat.

Az egészségtudatosság a modern európai ember kultúrájának szerves része. Ha minél többen vesznek részt ebben a jellegzetesen magyar megmozdulásban, annak nem csupán a prosztata-tudatosság elterjesztésében, hanem a világban rólunk élő kép alakításában is jelentős szerepe lehet.
Magyar Urollógusok Társasága

 
 
[ 725 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x