Ismerd meg az indiai ayurvéda csodás ajándékait!
Címlap / Kütyü és tudomány / Ismerd meg az indiai ayurvéda csodás ajándékait!

Ismerd meg az indiai ayurvéda csodás ajándékait!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-04-02

Az indiai nagykövetség által szervezett, nemzetközi ajurvéda konferenciának ad helyet 2007. szeptember 29-én a Stefánia palota. A konferencia célja, hogy az ajurvédával foglalkozó szakemberek miként kelthetnék fel a közönség figyelmét az ajurvéda iránt, s milyen problémákkal kell szembenézniük hosszabb távon. 

A konferenciát reggel 9 órakor az indiai Egészségügyi Minisztérium miniszterhelyettese, Panabaka Lakshmi, valamint az Egészségügyi Minisztérium államtitkára nyitja meg.

A rendezvény három részből áll: mindhárom másfél órás ülést dvd bejátszás, illetve a főelőadó nyitja meg. Ezt követően a panelbe tartozó szakemberek fognak hozzászólni röviden- az ő teljes előadásuk az érdeklődők számára előzőleg már megtekinthető a nagykövetség honlapján.

A konferencián indiai orvosok, professzorok és európai szakértők is jelen lesznek (Angliából, Ausztriából, Németországból, Horvátországból, Bulgáriából, Szerbiából, stb.), és angol-magyar szinkrontolmácsolásra igény szerint lehetőség nyílik

A Harmonet tanácsadója, Galambos Rózsa az Ajurvédikus masszázs Magyarországon címmel tart előadást a délután folyamán.

A konferenciát kiállítások és bemutatók is színesítik, és záróakkordja egy indiai kulturális program lesz.

S hogy kinek lehet hasznos a konferencia?

Elsősorban az ajurvéda gyógyítóknak, természetgyógyászoknak, allopatáknak, orvostanhallgatóknak és kórházi szakemberek, valamint gyógyászattal foglalkozó szakembereknek, és az ajurvéda termékek forgalmazásával foglalkozóknak .

További információ, programok és regisztráció >>>


 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2542 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x