Új évi fogadalom: természetes finomságot az asztalra!
Címlap / Kütyü és tudomány / Új évi fogadalom: természetes finomságot az asztalra!

Új évi fogadalom: természetes finomságot az asztalra!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-04-02

Újévi fogadalmaink között minden évben az elsők között szerepel: "Mostantól sokkal jobban odafigyelek egészségemre, magamra, családomra, életmódomra!"  

Amint körbenézünk Új Év reggelén a konyhánkban, rájövünk első fogadalmunkra: családunk asztalára a legjobb és a legtermészetesebb és egészségesebb ételeket helyezzük.

Mivel kezdjük?
A válasz egyértelmű: a reggeli szendvicsalappal. Mert a természetes ízélmény mellett az egészséges táplálkozás alapja a Bakony Természet Krémje.

Ez a finomság egyedi recepttel, tartósítószer és színezék nélkül készül, ezért válik a Bakony Természet Krémje a természetes finom szendvicsek garanciájává az egész család számára.

Táplálkozási szempontból érdemes tudnunk, hogy a szendvicskrém sokkal egészségesebb választás, mert nem tartalmaz tartósítószert és színezéket, mint például a margarinok. Zsírtartalma alacsony, csupán 18%, míg a vajkrémeké 35-40%.

Élettani szempontból a Bakony Természet Krémje a szervezet számára alapvetően fontos, a legkönnyebben lebomló tejfehérjéket tartalmazza.  A szendvicskrémek piacán a legmagasabb fehérjetartalommal rendelkezik, emellett finom ízek és  mégis alacsony zsírtartalom  jellemzi a terméket

A többi szendvicskrém közül is egyedi minőséget képvisel, mert valódi tehéntejből, 30 % túró hozzáadásával készül, növényi zsír hozzáadása nélkül..

Akik kóstolták már a Bakony Természet Krémjét egyértelmű, hogy ezt választják a szendvicskrémek közül.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1421 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x