Gyógyulj léböjttel!
Címlap / Kütyü és tudomány / Gyógyulj léböjttel!

Gyógyulj léböjttel!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-22

A tudatos böjtölés mellett gyakran a szegénység is akaratlanul az egészséget szolgálta. Őseinknél tél végére a felhalmozott élelem már sok család éléskamrájából kifogyott, így a tavasz beköszöntét böjttel várták a rászorulók, közben nem is sejtették, hogy a koplalással milyen jót tesznek egészségüknek.  

Léböjt kúra - számos tábort hirdetnek ma ezzel a hangzatos címmel.

Napjaink népbetegsége, a helytelen táplálkozás velejárója, az elsavasodás, amelynek következménye, hogy a szervezet megpróbálja kompenzálni a sav-bázis egyensúly felbomlását, és ezért fontos ásványi anyagokat von ki a szervezetünkből, tovább rontva ezzel egészségünket és ellenálló képességünket.

Őseinktől tanulva a léböjtöt ma már tudatosan használjuk betegségek megelőzésére, gyógyítására vagy egyszerűen testi, lelki, szellemi egészségünk megőrzésére. A léböjtkúra során kizárólag gyógyteákat, zöldség- és gyümölcsleveket valamint forrásvizet fogyasztunk. A szervezet ilyenkor a tartalékait használja fel, miközben a felesleges anyagok távoznak a testből.

Böjtölés közben nagy mennyiségű káros anyag ürül ki a szervezetből, ami által az anyagcsere-folyamatok felgyorsulnak, az immunrendszer megkönnyebbül és megerősödik, szervezetünk működése pedig kiegyensúlyozottabbá válik.

A gyulladást, allergiát kiváltó anyagok többsége is távozik, a bélrendszer megnyugszik. Az erek átjárhatóbbá válnak, mert falaikról a lerakódott zsír lebomlik. A bőr megtisztul, feszesebb, hamvasabb lesz, a szemek csillogóvá válnak.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2927 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x