Fürödj gázban - egészséges!
Címlap / Kütyü és tudomány / Fürödj gázban - egészséges!

Fürödj gázban - egészséges!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-10-03

Az érbetegségek egyik leghatékonyabb kezelési formája a szén-dioxid gázfürdő - derül ki a Magyarország egyetlen természetes szén-dioxid gázfürdőjében, Mátraderecskén végzett vizsgálat szerint.  

A kétszáz súlyos állapotú beteg bevonásával végzett vizsgálat bebizonyította, a résztvevők több mint 90%-ának jelentős állapotjavulását eredményezték a kezelések.

A fürdő állapotjavító hatása viszonylag tartós. A betegek zöme fél-egy évig érezhetően és látványosan jobban van, és mellékhatásokról eddig egyetlen kezelésen részt vett személy sem számolt be – mondta el dr. Gyetvai Gyula, a mátraderecskei gyógycentrum (képünkön) igazgatója.

A felszívódó gáz hatására a bőrerek lokálisan kitágulnak, a kapilláris keringés fokozódik, az áramlási sebesség nő. Végeredményben a széndioxid hatására a keringés teljesítménye nő, a vérelosztás a perifériás cirkuláció szempontjából is kedvezőbbé válik.

A természetes szén-dioxid gyógygáz (mofetta) nem csak az érszűkület kezelésében javallott, segítséget nyújthat az érelmeszesedésben, magas vérnyomásban szenvedőknek is, ami azért is különösen fontos, mert Magyarországon jelenleg évente hétezer amputációt végeznek érrendszeri problémák következtében.

Bővebben a mofettráról >>>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1542 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x