PMS - az idegrendszer a ludas!
Címlap / Kütyü és tudomány / PMS - az idegrendszer a ludas!

PMS - az idegrendszer a ludas!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-03

A menstruáció belül láthatatlan módon függ össze emésztésünkkel, hőkezelési rendszerünkkel. Az autonóm idegrendszerünk felel havi kínjainkért? 

Úgy tűnik a PMS-ért vagy ennek még nehezebben viselhető, erősebb verziójáért is az idegrendszer felelős. Japán tudósok laboratóriumi vizsgálatokkal, tesztekkel és kérdőívekkel vizsgáltak a premenstruációs szindrómában szenvedő nőket. A korosztály megválasztásánál törekedtek a már beállt menstruációs ciklussal rendelkező középkorúakat beválogatni tesztcsoportjukba.

A tudósok úgy találták, hogy az egészen enyhe PMS-es gondokkal rendelkező személyeknél nem találhatóak idegrendszeri eltérések, és az autonóm idegrendszer által befolyásolt szívfrekvencia eltérések sem. A nagyon súlyos problémákkal rendelkezőknél viszont minden esetben az autonóm idegrendszer elnyomása, túlterheltsége, csökkent autonóm funkció volt tapasztalható. Az autonóm idegrendszer felelős egyébként a szívfrekvencia mellett az emésztésért és izzadásért is. Úgy tűnik ez az idegrendszeri terület átmenetileg elnyomott a súlyos PMS-el, vagy ennek erősebb PMDD premenstruációs diszfóriás betegség válfajával rendelkező egyéneknél.

HarmoNet tipp: PMS - változik, mint a Hold >>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2464 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x