Szép életet - Vigyázz magadra!
Címlap / Kütyü és tudomány / Szép életet - Vigyázz magadra!

Szép életet - Vigyázz magadra!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-05

Ingyenes egészségügyi szűrések várhatók nagyvárosokban és kisebb településeken. Használd ki a lehetőséget, vigyázz Te is Magadra! 

 

Több mint huszonötezer látogató közel hetvenötezer ingyenes szűrővizsgálatot végeztetett el a Magyar Köztársaság Kormánya kezdeményezésére indult SZ.É.P. - Szűréssel az Életért Program tavaszi rendezvényein.

A szűrőprogram fontosságát jelzi, hogy eddig három melanomára, tizenöt bőrrákra és öt egyéb daganatos betegségre derült fény. Általános tapasztalat, hogy minden második megszűrt túlsúlyos, valamint sok a cukorbeteg és a magas koleszterinnel élő is. A program több személynek is az életét mentette meg az ingyenes szűrővizsgálattal.
Volt olyan nyíregyházi hölgy, akinek vércukorértéke a kritikus (!, 21-es) szintet érte el! A másfél tucat ingyenes vizsgálat mellett március 22-én Veszprémben már EKG ellenőrzés és digitális vérnyomásmérés is a látogatók rendelkezésére áll. Remélhetőleg az újabb mérések ismét rámutatnak az egészséges életmód követésének fontosságára. Nem csupán a már meglett baj szelektálását teszik majd lehetővé, hanem felhívják a figyelmet, ezek az erős, veszélyes példák a megelőzésre is!

A SZ.É.P.- Szűréssel az Életért Program 2008 tavaszán öt nagyváros és 16 kistelepülés lakosainak biztosítja, hogy ingyenesen elvégeztethessék a legfontosabb szűrővizsgálatokat, egészségügyi méréseket.


 
 
[ 910 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x