HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-18
Címlap / Kütyü és tudomány / Egészségügyi degradáció

Egészségügyi degradáció

Forrás: Medipress
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-18

Az Európai egészségügyi fogyasztói index /EHCI-index/ 2008. évi rangsorát Hollandia vezeti. Németországot hatodiknak sorolja be a 31 ország között, ezzel folytatódik a lefelé haladó trend, Németország az utóbbi évben a harmadik helyről az ötödikre zuhant, Ausztria is visszaesett. A 2008. év rangsorát Hollandia vezeti, Hollandiát Dánia követi, ők a 2008. évi diabétesz index nyertesei is. Ausztria volt a 2007. évi EHCI nyertese, most a harmadik helyre esett vissza. Az élboly két tagja továbbá Luxemburg és Svédország. 

 

Rendezvénynaptár

Az EHCI az európai egészségügyi rendszerek évenkénti besorolása hat kulcs terület elemzése, adatai alapján történik, ezek: betegjogok és beteginformáció, E-Health, várakozási idők egy kezelésre, orvosi eredmények, a nyújtott szerviz, valamint a gyógyszerek mértéke és hatótávolsága. Az indexet a Health Consumer Powerhouse (HCP) elemző- és információs szervezet állította elő.

Az értékelés kapcsán Anje Bjönberg a következőket mondta:
"Németországnak a fő figyelmét a betegjogokra és a beteginformációra kell helyeznie és javítania kell a nem túl pozitív egészségügyi eredményeket. A mammográfia terjedelme is kritikus Németországban, ami általában Kelet-Európai országaira jellemző. Úgy tűnik, hogy a problémamentes hozzáférés nincs biztosítva. Ahhoz, hogy a jó szűrés terjedelmét elérjék, a betegeket fel kell világosítani a vizsgálat fontosságára" - jelentette ki Dr. Arne Bjönberg, az EHCI kutatásvezetője.

A visszaesések ellenére természetesen sz egészségügyi ellátás színvonala az említett országokban lényegesen jobb, mint Kelet-Európában.

Medipress
 


 
 
[ 833 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 72
 
 
/img/hirdetes/2019/csengettyu.jpg
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x