Mi kell egy jó diplomához?
Címlap / Kütyü és tudomány / Mi kell egy jó diplomához?

Mi kell egy jó diplomához?

Forrás: Origo
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-31

Banán és Bach. Igen jól látják. De ez nem a B-betűs szavak klubja. Nem minden serkenti úgy az agyműködést, mint a banán és Bach. Például fölösleges bitumennel próbálkoznunk. Hogy miről is zagyválok?  

 

Banán és Bach. Igen jól látják. De ez nem a B-betűs szavak klubja. Nem minden serkenti úgy az agyműködést, mint a banán és Bach. Például fölösleges bitumennel próbálkoznunk. Hogy miről is zagyválok? Szóval az angliai Turves green leányiskolában megtalálták a kulcsot a diákok figyelmének egyedül a tananyagra történő irányításának módjára. Álmodozás kizárva.

Az oktatók sokáig kísérleteztek, amíg megtalálták az ideális körülményeket, amelyben a nebulók kapacitását maximálisan ki tudják használni. A recept nem túl bonyolult: banánt kell reggelizni és Bachot hallgatni.

Számos kísérlet után az oktatók úgy találták, hogy Johann Sebastian Bach szvitjei serkentik leginkább a tanulók agyműködését, és hasonlóan jótékony hatással van fizikai teljesítményükre is. Az intézmény igazgatónője, Sarah Brehony szerint a tanulókat, akik közül sokan reggeli nélkül indulnak iskolába, tanítás előtt fel kell tölteniük energiával. Erre legalkalmasabbnak a banánt tartják, amely kitűnő vitamin- és energiaforrás, hozzájárul a stressz csökkentéséhez, a másik pedig Bach muzsikája, hiszen a klasszikus zene javítja a koncentrálóképességet.

origo

 
 
[ 692 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x