Csalfa asszonyok dicsérete
Címlap / Őrület / Csalfa asszonyok dicsérete

Csalfa asszonyok dicsérete

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-07-24

A nők inkább félrelépnek, mint a férfiak, erre a meglepő következtetésre jutottak amerikai tudósok, akik egy pszichológiai szaklapban publikálták tanulmányukat.  


Rendezvénynaptár

A Die Welt című német újság online változata ismerteti Todd Shackelford és Aaron Goetz cikkét, amely szerint a félrelépés esetén férfi és nő egyaránt "az evolúcióban adott mintákat" követ.

A kutatók 500 párt faggattak ki az USA-ban szexuális szokásaikról és vágyaikról, és a válaszok alapján azt állítják, hogy a nők a férfiaknál gyakrabban gondolkodnak azon, hogy kihasználják a csábító ajánlatokat, még akkor is, ha csak egy napra utazott el a párjuk. A természetben ugyanis évmilliók óta érvényes az a törvény, amit a tudomány a "spermiumok háborújának", az öröklési anyag továbbadásáért vívott harcnak nevez. A két amerikai kutató szerint ez a törvény továbbra is él a férfiak és a nők kapcsolataiban.

Az állatvilágban a madaraktól a majmokig ezt a maguk módján úgy oldják meg, hogy az igen sok párzás után - ami a madarak esetében napi húsz alkalom is lehet -, a legrobosztusabb és legellenállóbb spermium termékenyíti meg a nőstényt.

Évmilliók alatt az emberek esetében is megmaradt ez az ösztön, ezért a monogámiával szembe a nők ezt követve hajlamosabbak arra, hogy párjukon kívül mással is ágyba bújjanak, írja a tanulmányt idézve a Die Welt című német lap internetes változata. (MTI hír nyomán)

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 1303 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x