Előadás az ezobaba-módszerről
hirdetés
Címlap / Őrület / Előadás az ezobaba-módszerről

Előadás az ezobaba-módszerről

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-13

A gyermekek lelkek, lelki lények, és mint lelki entitásoknak szükségük van a szellemi szabadságra, és az anyag megismerésén túl a spirituális oldal megtámogatatására, nevelésre is. A gyermekek születésüknél fogva intuitív képességekkel rendelkeznek, amelyek iránytűként funkcionálnak életükben. Mi ez a műszer? Milyen módszerek segítik ennek működését? 


Rendezvénynaptár

A Természetes módok és alternatív megismerési módszerek a gyermeknevelésben című előadás és beszélgetés most lehetőséget nyújt számodra, hogy megismerd ezeket a módszereket.

Az előadáson szó lesz az Ezobaba módszerről és tanfolyamról. Beszélgetünk a gyermekrajzokról, mint a szimbolikus világ kifejeződéséről. Lehetőség lesz néhány rajzot közösen is megnézni, megbeszélni. Szó lesz a baba horoszkópokról, mint a csillagok szimbolikus leíró rendszeréről, valamint alkalom nyílik néhány horoszkópot közösen megnézni

Az előadás közben teázunk, a gyerekek pedig kedvükre játszhatnak a Bébikuckó lankáin. A program 60-90 percet vesz igénybe.

Időpont: 2007. dec. 19., szerda 10:30
Helyszín: Békásmegyer, Bébikuckó Játszóház, 1039 Budapest, Pünkösdfürdő u. 52-54. (Csiki-Bege Életmód Plaza III. emelet)

Megközelítés: III. kerület, Szentendrei úton (Szentendre felé) a békásmegyeri lakótelep elején, a Shell kút és McDonald’s után.

A program ingyenes.
A gyermekek számára belépőt a Bébikuckóban lehet váltani.

További információ: http://ezobaba.uw.hu és  http://www.bebikucko.hu

Ha szeretnél részt venni az előadáson, jöttödet ezen a számon jelezd: 06/20-535-9540
 
 
[ 935 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x