Létezik a pókember?
Címlap / Őrület / Létezik a pókember?

Létezik a pókember?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-05

Tegnap ismét elkápráztatta a járókelőket Sao Paulo egyik utcáján a francia származású, pókembernek becézett felhőkarcoló-mászó. A férfi mindenféle biztonsági eszköz nélkül, puszta kézzel és lábbal mászott föl egy 42emeletes irodaházra, ám a mutatvány végén a brazil rendőrség nyakon csípte őt.  

 

Mintegy kétezer ember figyelte lélegzetvisszafojtva, hogyan mászik fel a 42 éves Alain Robert az Edificio Italia 151m magas épületén. Az attrakció idejére még a forgalom is leállt. Amikor felért a tetőre, lentről hatalmas üdvrivalgás köszöntötte, ám a rendőrök az ünneplés ellenére is letartóztatták.

Alain Robert honlapja szerint, a felhőkarcoló-mászó eddig már több mint 70 épületet mászott meg világszerte puszta kézzel, lábbal, köztük volt a párizsi Eiffel-torony, a New York-i Empire State Building, a chicagói Sears Tower és a Petronas-ikertornyok a malájziai Kuala Lumpurban.

A mutatványos néhány nappal ezelőtt már megpróbálta megmászni a brazil felhőkarcolót, de a rendőrök lefülelték. Ám addig ügyeskedett, míg egy óvatlan pillanatban, kijátszva a biztonsági őröket, az épület belsejéből sikerült kimásznia a homlokzatra, és meg sem állt a csúcsig.
Na ezt csinálja valaki utána!

Hasonló extrém őrületről olvashatsza HarmoNeten:
Parkaur - az agyament extremitás


 
 
[ 1244 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x