Párizsból Pekingbe francia módra: biciklivel!
Címlap / Őrület / Párizsból Pekingbe francia módra: biciklivel!

Párizsból Pekingbe francia módra: biciklivel!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-10

Hogy hogyan kell Pekingbe érkezni augusztus 3-án? A franciák szerint, természetesen biciklivel, négy hónapos út és 12 ezer kilométer megtétele után, egyenesen Párizsból. 

 

A 104 fős nemzetközi kerékpáros csapat nem kevesebbre vállalkozott, minthogy az idei nyári olimpiai játékok tiszteletére, kerékpárral gördüljön be Pekingbe. Európán, majd Ázsián át vezet az útjuk, 12 kamion, csomagszállító busz, és autó kíséretében, a fogadó országok nagyvárosaiban szinte kézről kézre adják egymásnak a csapatot a kerékpáros mozgalom hívői és a hivatalos támogatók.

Budapestre április 2-án érkeznek meg, ahol a Kerékpáros Magyarország Szövetség (KMSZ) tagszervezeteinek képviselői fogadják őket. – A Kerékpáros Magyarország Program (KMP) és a KMSZ főbb irányvonalainak alapjául, többek között más európai országok kerékpáros programjai szolgáltak, ennek ékes példája, hogy a francia Mr. Velo mintájára lett itthon is kormányzati felelőse a kerékpározás ügyének – mondja Bodor Ádám a GKM kerékpárügyi miniszteri megbízottja.

– Egy olyan kerékpáros hagyományokkal, kultúrával rendelkező ország, mint Franciaország sok tekintetben jó példa lehet számunkra a kerékpáros kultúra elterjesztésében. Ezért is örültünk nagyon a Peking-Párizs túrának, hiszen a résztvevők látványos üzenettel szolgálnak:

Megmutatják, milyen fontos szerepe lehet a kerékpározásnak a nevelésben, és nem utolsósorban elősegítik a nemzetek közötti kulturális párbeszédet.


Erősítik, hogy a kerékpározás kortól, nemtől és nemzetiségtől független tevékenység, általa új közösségek, kapcsolatok alakulnak, s az autós közlekedőkkel ellentétben a kerékpáros interaktív résztvevője az őt körülvevő világnak.






 
 
[ 664 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 




 



ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot



A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x