A sárkányok féltve őrzött titkai
Címlap / Őrület / A sárkányok féltve őrzött titkai

A sárkányok féltve őrzött titkai

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Furcsábbnál furcsább leletek kerülnek elő a dinoszauruszok korából. Vajon mi célt szolgáltak ezek az "eszközök"? Az evolúció tévedései voltak csak? A kérdések sora egyre nő. 

Régészek sorra tárják fel a földtörténeti középkor hatalmas és megdöbbentő külsővel rendelkező dinoszauruszainak csontvázait.A felfedezésektől mindenki azt várná, hogy sok kérdésre kap választ a tudomány, ám ennek fordítottja következett be: a kérdések szaporodtak.

Az előkerült csontvázak alapján ugyanis olyan élőlények tárulnak szemünk elé, akiknek külseje, felépítése, egész megjelenése érthetetlen és logikátlan. Használhatatlan szarvak, elképesztő méretű de össze-vissza álló fogak, csökevényes végtagok, fura csontkinövések: vajon mit akarhatott ezzel a természet?

Vagy az evolúció is tévedhet?
A számos letet alapján a sárkányok élethűen rekonstruálhatóak, az évtizedek óta folyó kutatások eredménye kép egyre több információnk van élőhelyükről, környezetükről, táplálkozási szokásaikról, és találtak már megkövesedett tojásokat is, melyben kifejlett embrió volt.

A legfőbb kérdésre még sincs válasz:

Miért alkotott a természet ennyire extravagáns fajokat?
Mi célt szolgálhattak a hatalmas tüskék, taréjok, kinövések, csontgallérok és megnyúlt karmok? Gyakorlati hasznuk vajmi kevés lehetett, talán díszítésnek, erőfitogtatásnak, hatalmi demonstrációnak szánta őket a véletlent nem ismerő evolúció? Vagy a genetika tévedése, mutációk szerencsétlen sorozata lenne a sok használhatatlan, furcsa testrész?

Esetleg a tudásunk kevés még ahhoz, hogy megértsük a dinoszauruszok valódi természetét? A kérdések egyre szaporodnak, a válaszok pedig sorra dőlnek meg egy-egy újabb példány felfedezésekor. Valószínű, hogy egy olyan egy olyan földet, olyan életközösséget kéne elképzelnünk, amire még nem vagyunk képesek a legfejlettebb technikával sem.

HarmoNet tipp: Az állatok fegyverei, a fogak>>>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1224 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x